Operacija: "TURBO"...
ja vem tocroma_man napisal/-a:listen to me very carefully, ne delat sam loncev, se ne splača
precej sem omejen z prostorom, predvsem pri prvem loncu,tudi zadaj je gužva, tako da edina opcija bi bila, da nekomu avto peljem pa mi po meri vsak lonec posebaj naredi... to pa ne bo šel noben delat za majhen denar,
že če ne kompliciram so cca 100€ po komadu baje
tako da za probat je
se pa zavedam da je tečen posel in da bi mi kakšen ki ve kaj dela lepše naredil
cev je 63,5 mm (aka 2.5 inch) od začetka do koncaKwa je to fi 80?
zadnji lonec pa 167 (niso imeli manjše)
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
saj mislim naredit kot je treba, bo vse tipitopi
vreča gobic (40 paketov po tri) 23€
gibljiva cev Potokar 35€
nekam mehka in "gibljiva" se mi zdi, upam da je ne bo prehitro strgalo
pleh z luknjicami dobil pri NM Inox, cca 15€
vreča gobic (40 paketov po tri) 23€
gibljiva cev Potokar 35€
nekam mehka in "gibljiva" se mi zdi, upam da je ne bo prehitro strgalo
pleh z luknjicami dobil pri NM Inox, cca 15€
Zadnjič spremenil Shusuglao, dne 21 Sep 2011, 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
te gobice nimajo nobenga učinka.....dolg nazaj sem se z fabiju menu pa mu to omenu pa se je možakar sam nasmejal....od vročine jih pa sam zmanka in pol maš zlo glasen avto...tk da je boljš dat za uno pravo volno mal več €€ pa bo držal tk ko je treba, ker tole nbo nič pomgaloboncl napisal/-a:tele gobice so za auspuhe zalon sam ko jih začneš noter tlačit kar izginjat začnejo tko da jih boš premal pomoje imu
ni obično volna....prav za izpuhe volne je boljša in ima učinek...ka bo pa tole melo učinek....dej vsak se ti bo smejo ko mu boš pravo ka nameravaš dat v izpuh...lej če se men fabi smejal ko sem mu sam omenu pol vedi da se bojo še drugiShusuglao napisal/-a:a zdaj boš rekel da kovinske gobice "izparijo", medtem ko volnena fila traja večno?
malce nelogično
hahah na 100 stran sem prvi pisal.....

.jpg)