l.p. a pozna kdo tole devetnajstko,ki jo imam za sliko profila in kje je končala?Slikca je res majhna ker je slikana z starejšim telefonom.Če kdo ve naj mi prosim odpiše.
Hvala!
l.p.
Zanima me kam je šel ta avto in če je še med živimi mogoče.Pa hvala za odgovor.
Ta devetnajstka je imela original Speedline 15" gor vsaj dokler sem jo jaz imel.
kmetek napisal/-a:Na sliki je res delovala črna, samo ko je obnovil oglas in dodal še ene 2 slike na koncu se je lepo vidlo da je zelena. Če je to ta?
uno ko mi mislimo je bla iz kamnika z 2012 felgam pa je bla taka tmno zelena tk nekak z modro mešana......bla je pa prvo iz gornje radgone...pol kupu moj kolega(en se mu je zaleto v voznikova vrata in so bla vrata, bok in prag zvita...umes je menjalnik crknu, eletričen servo je crknu, klima ni delala) pol se je prodala pa v kamnik(un ko je mel 2012 felge) pa je un zrihtu vse na avtu, edin klimo niso sposobel, drgač pa ja avto je bil vseskozaj na original speedline vega felgam...zdej zoky če je to tvoja pa nisem prepričan
kmetek napisal/-a:Na sliki je res delovala črna, samo ko je obnovil oglas in dodal še ene 2 slike na koncu se je lepo vidlo da je zelena. Če je to ta?
Saj spomnim se oglasa, ker je res delovala črna. Kasneje pa potem nisem več spremljal...
2012 felge je bil lastnik un ko je mel zeleno.....tista črna ko se je prodajala je pa lastnik zelene posodo felge lastniku črne....una dva sta moja kolega...tk je blo drgač...ker je bil prvo oglas črne...takrat un še ni imel zelene pol je pa zeleno od mojega zlo dobrega prijatla kupu pa je dal une sive 2012 felge gor