jermen
jermen
torej imam sledeč problem: utrgalo mi je zobat jermen, avto še nisem dostavil do svojega mehanika (clio 1.2, 99 let), ker ga še nisem spravil do doma=)..en ga je nahitr pogledo in naj bi bil utrgan jermen, potem ventili zanič, uglavnem okvirno kolkr je vido je povedo tko naokol mal kaj bi naj blo..uglavnem do svojga mehanika ga spravim jutr da mi on use oceni kaj se splača in kaj ne..če bi pršu do spoznanja da se bol splača kr druga mašina??..kako je potem s kakšno homologacijo. lahko to potem kako zrihtaš če bi dau rečmo 1.4 not itd...prosim za nasvete..kar se tiče motorja res bol mal vem=)
- R19-racing
- Kraj: koper
Lahko zamenjaš mašino, lahko popraviš obstoječo. Motor se obravnava kot potrošni material, vendar moraš dat pol motor z isto oznako oz. kubikažo in konji kot je bil prej. Če ne, je treba homologirat. Glede na to da je to še 8 ventilar, bo najbrž ceneje popravit.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Re: jermen
Da se sam to ni enostavno, tko da ne kompliciraJ,zero22 napisal/-a:torej imam sledeč problem: utrgalo mi je zobat jermen, avto še nisem dostavil do svojega mehanika (clio 1.2, 99 let), ker ga še nisem spravil do doma=)..en ga je nahitr pogledo in naj bi bil utrgan jermen, potem ventili zanič, uglavnem okvirno kolkr je vido je povedo tko naokol mal kaj bi naj blo..uglavnem do svojga mehanika ga spravim jutr da mi on use oceni kaj se splača in kaj ne..če bi pršu do spoznanja da se bol splača kr druga mašina??..kako je potem s kakšno homologacijo. lahko to potem kako zrihtaš če bi dau rečmo 1.4 not itd...prosim za nasvete..kar se tiče motorja res bol mal vem=)
ker je ispušni sistem drugačen, drugačen štartrer, menjalnik, alternator, hladilnik, cevi vode, računalnik, vsi nosilci motorja, in motor popolnoma drugačen...
To bi blo npr. možno iz 1.4 16v na 1.6 16v, ker na videz ni nobene razlike.
Megane RT, 1999