pomoc
Hmmmmmmmmmmmmmm ???????????????????
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik je iz Srbije in je uporabil google translate. Žal je kljub temu, da je s tem želel napraviti samo dobro (pisati v slovenskem jeziku) prišlo do zmede.
@Dragan75, nemoj koristiti "google translate", jer čini nered.
Mi razumijemo srpski in slobodno možeš, da pišeš na svom jeziku.
Što ja razumijem imaš neki problem sa količinu goriva?
P.S. Ja se isprićavam, moj srpski nije baš najbolji.
@Dragan75, nemoj koristiti "google translate", jer čini nered.
Mi razumijemo srpski in slobodno možeš, da pišeš na svom jeziku.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Evo, sem jaz prevedel s pomočjo prevajalnika, zdaj bo bolj jasno:oorosh napisal/-a: Mi razumijemo srpski in slobodno možeš, da pišeš na svom jeziku.
Мам проблем са колико пумпа за гориво за 2001 сеница Блиц цртице у екран, а не само цртица бројеви .. шта би могао бити проблем?
e to care znaci na displeju mi stoje crtice gde treba da pise koliko jos ima goriva do pumpe kako to da resim? da raskacim akumulator ili da ga kacim na dijagnostiku?airbus320 napisal/-a:Evo, sem jaz prevedel s pomočjo prevajalnika, zdaj bo bolj jasno:oorosh napisal/-a: Mi razumijemo srpski in slobodno možeš, da pišeš na svom jeziku.
Мам проблем са колико пумпа за гориво за 2001 сеница Блиц цртице у екран, а не само цртица бројеви .. шта би могао бити проблем?![]()
![]()
ps srpski ti nije los kolko je meni los
Ne znam gde tačno imaš problem. Zar nema ovaj scenic obični mjetar za gorivo ili je digitalni? Ti kaže da je uvijek pun ili prazan?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
ovako ljudi na displeju ima
predjena kilometraza
potrosnja goriva
bla bla
i kada se dodje do opcije gde je nacrtan auto koji ide do pumpe stoje
crtice_ _ _ _ _ koje trepere...
takodje ima kazaljku za gorivo koja pokazuje stanej
ove crtice_ _ _ _se nalaze na displeju kod racunara moj senic je 2001 godiste.
nadam se da je jasnije ali isto mislim da je u pitanju plovak ili neki senzor bem ga
ako ga ima u ezervaru
probacu sa raskacinjanjem akumulatora pa da vidim da nije plovak..
predjena kilometraza
potrosnja goriva
bla bla
i kada se dodje do opcije gde je nacrtan auto koji ide do pumpe stoje
crtice_ _ _ _ _ koje trepere...
takodje ima kazaljku za gorivo koja pokazuje stanej
ove crtice_ _ _ _se nalaze na displeju kod racunara moj senic je 2001 godiste.
nadam se da je jasnije ali isto mislim da je u pitanju plovak ili neki senzor bem ga
probacu sa raskacinjanjem akumulatora pa da vidim da nije plovak..
- lukeatluke
Samo, da razjasnimo.
Imas analogni stevec za gorivo i display na kojem imas opcije dnevne kilometrine, potrosnje goriva, povprecno potrosnjo i koliko kilometara mozes jos napravit sa preostalim gorivom.
Preostale kilometre ti kaze samo do 80km, do negdje 8L u tanku, onda se pokaze ----.
Ako ti analogni stevec za gorivo stoji uvijek na istoj poziciji onda je problem u plovcu.
Provjeri jos koliko racunalo misli, da imas goriva: drzi tipku za racunalo i daj kontakt, sad ce ti stestirat stevce i jos jednom pritisni tipku za racunalo.
Moj srpski strani jezik
Imas analogni stevec za gorivo i display na kojem imas opcije dnevne kilometrine, potrosnje goriva, povprecno potrosnjo i koliko kilometara mozes jos napravit sa preostalim gorivom.
Preostale kilometre ti kaze samo do 80km, do negdje 8L u tanku, onda se pokaze ----.
Ako ti analogni stevec za gorivo stoji uvijek na istoj poziciji onda je problem u plovcu.
Provjeri jos koliko racunalo misli, da imas goriva: drzi tipku za racunalo i daj kontakt, sad ce ti stestirat stevce i jos jednom pritisni tipku za racunalo.
Moj srpski strani jezik
Mi imamo isti problem na senicu rx4 letnik 2001.Problem je v tem da ko se premikas ko potovalnem racunalniku,so na nekaterih podrocjih samo crtice....recimo preostanek kilometrov do bincinske crpalke,namesto da bi pisalo koliko kilometrov se je,so samo crtice.Pri nam je polovica potovalnega racunalnika v crticah se celo trenutna poraba......Zaenkrat se nismo uspeli pridat do serviserja da bi zvedeli zakaj se gre in kje je napaka.