Garancija Renault

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
Marlboro

Garancija Renault

Odgovor Napisal/-a Marlboro »

Zdravo vsem!

Imam vprašanje, upam da sem ga postavil v pravo temo, sicer se opravičujem že v naprej :)

Torej zanima me ali po preteku tovarniške garancije, Renault sofinancira razne tovarniške oz frekventne napake na avtu, recimo tako kot VW, ki prizna določen % kulance za kvar dražjih delov (turbina, šobe, blok motorja), v kolikor je avto redno servisiran na pooblaščencu.

Zanima me predvsem zato, ker je avto iz garancije, pri hiši bo ostal dokler bo delal, pooblaščenec pa postaja vsak dan dražji in študiramo, da bi avto vozili servisirat k drugi avto hiši, ki je velik cenejša ampak ni Renault.

Torej, če zna kdo odgovoriti bom zelo vesel.

Hvala vsem v naprej, lep pozdrav!

B.P.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Garancija Renault

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Meni so vse zrihtali pod garancijo brez kakršnih koli komplikacij, ko pa avto ni več v garanciji, pa vprašanje koliko kulance priznajo na določen del.
Tudi pri VW radi zakomplicirajo.
Drugače pa tudi servisiranje pri uradnem servisu ni tako drago, sploh če prineseš s seboj svoje olje.
Mene je prišlo okoli 100€ pri novem twingu (material in delo).
Slika
Uporabniški avatar
zors
Kraj: Radeče

Odgovor Napisal/-a zors »

Tudi poznam enega, ki mu je šol kompresor klime, oziroma sklopka, izven garancije in jo tudi menjajo do osmih let, oziroma do 200kkm brezplačno, če je seveda avto skos servisiran na pooblaščenci,...

Recimo pri Audi-ju tega ne naredijo;) Tudi poznam enga, ki mu je sklopka crknila na kompresorju od klime na A4 3.0 tdi na 4 let starem in 80kkm
Citroen Saxo, 1.1, letnik 2002, celih 44kW, prodan 2009 v Moldavijo
Renault Megane 2, 1.9 dci, letnik 2006, Dynamik, 96kW
Renault Laguna Initiale Parise 2.0 173, 2014
Pri hiši še:
Renault scenic 1, 1.6 16V, letnik 2003, Expression, 79kW
Renault clio 3, 1.2 16V TCE, letnik 2008, 74kW

Tudi črna ovca daje toplo volno;)
Odgovori