Clio II 1.4/16V By Jure MK2

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Jure MK2
Kraj: Kranj

Clio II 1.4/16V By Jure MK2

Odgovor Napisal/-a Jure MK2 »

Bom pa še tu predstavil avto :)

Kupljen je bil v juniju 2008 in me že 3 leta pridno ( knock, knock ) vozi naokoli, od takrat pa je bilo narejenih kar nekaj sprememb.

Slike so slabše kvalitete, saj je bil skoraj vedno slikan s telefonom

Dejansko moja edina slika, ko je bil še v serijskem izgledu :D
Slika
Slika

Ker sem bil še mlad in neumen in sm mel željo nekej spremenit, sm se zaletel v naslednje...
Slika
Niti ni izgledal slabo na začetku, ampak kmal sm ugotovu da mi manjka kakih 100 konjičkov za tak spoiler :P
Slika
Slika
Slika

Spoiler je šel čez kakšen mesec dol in sem nadaljeval z malo več pameti. Zadaj sem naredil clean look, se pravi so šli znakci dol, prejšni spoiler je nadomestil originalni od clio extrema in namontiral sem lexuske :)
Slika
Slika
Slika
Slika

Avto je nekaj časa ostal tak, potem pa spet malo sprememb...

Zamenjal sem komplet ozvočenje z MTXom v plexi ohišju, ojačevalcem in pioneer radiem... Slike so vidne na koncu, saj sem jih iz takrat založil... ups :D

Ko še hodiš v šolo in nimaš neke bajne vsote na kartici delaš na avtomobilu po svojih zmožnostih, zato sem kupil enzo platišča, ki kljub svojim 14 colam izgledajo kar vredu :)

Slika
Slika
Slika
Slika

v pozicijske so prišle super white, spodaj pa LED trakec, kateri je bil čez kake 3 mesece odstranjen, ni legalno blo, kdo bi si mislu... :P

Slika
Slika

okvir tablic, ker mi reklamni enostavno niso bili všeč...

Slika

v prekmurju sem v trgovini zagledal vprašaj in niti pomislt nisem upov, da bo pasal ko ata na mamo, kot tudi dejansko je :P

Slika

Vgradil sem športni sprint filter, kateri mi je kar dolgo narisal nasmešek na obraz, ko sem ga malo bolj pohodil, a sem se tega zvoka kasneje naveličal.

Iz VB sem naročil nalepko...

Slika

Potem so prišli bolj konkretni "popravki" :D

Avto sem malo "podaljšal" :)

Slika

In dal dvojni nastavek izpuha...

Slika
Slika

Slika
Slika

Počasi so mi šli na živce zarjaveti bobni in čeljust...

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Zamenjal sem tudi žarnice v meglenkah in kasneje v kratkih
lučeh... vse legalne :) Dejansko pozicijske svetijo čisto belo, tukaj je očitno tak učinek slabega fotoaparata :D

Slika

Končno sem kupil tudi dolgo pričakovane zadnje črne LED luči in temnil stekla :D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

In moje ozvočenje...

Slika
ki ga podpirajo tudi magnatovi ovalci in visokotonce. Magnate na vratih pa sem zamenjal z infinity 45RMS :D

Z avtom in vsemi spremembami sem zelo zadovoljen, saj sem se veliko naučil in z njim naredil veliko kilometrov. V trenutnem stanju bo ostal kar nekaj časa, mogoče se bom znebil samo wooferčka, saj rabim več prostora
Sell my clio? I'd rather fuck the dog!
Uporabniški avatar
Jure MK2

No, wooferček, kondenzator, ojačevalec in celotno kablovje je šlo zdaj res ven. Placa ogromno, ampak mi kar nekaj manjka, očitno se po treh letih kvalitetnega basa navadiš na to, tako da mi je kar malo žal in pride sigurno nazaj.

V tem času sem zamenjal brisalce z novimi Aerotwin

Slika

Končno sem se lotil lepljenja renault klub nalepke na zadnje steklo, pa sem imel toliko opravka z oso, ki mi je vztrajno letala okol glave, da sem celotno nalepko po pomoti pritisnil na šipo po diagonali... :mad: bo treba drugo naročit :)

Sem pa zato nalepil manjšo :P

Slika

Pa še ena slikca, ko se je ravno okopal 8)

Slika
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V
Kraj: Zasavje, Maribor

Odgovor Napisal/-a MeGaNe_16V »

ni čisto po mojem okusu, je pa lepo vzdrževan videt! :) nalepke na armaturi bi jaz pobral dol, pobarval bi kljuke in letvice :) Potem bi ga malo prizemljil in dal gor 15 col platišča :) Pol bo zgledal pa super! Me veseli, da si odstranil šarkija!! 8) 8)
Slika
Uporabniški avatar
Jure MK2

Renault klub nalepka ostane, tisto sem pa itak precej postrani nalimal, tako da gre verejtno že danes dol :) Kar se platišč tiče, bi dal vsaj 16 gor, iščem nekaj pametnega že dlje časa, enkrat se bodo že našle primerne. Sharki je bil pa itak polom 8)
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

mogoč ti še distančniki falijo, drgač pa nekak všečno poštimano.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Truckdriver \8/
Kraj: Grosuplje

Odgovor Napisal/-a Truckdriver \8/ »

Lep clio. :D
In srečno vožnjo z njim :D
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina :)
Odgovori