Kupljen je bil v juniju 2008 in me že 3 leta pridno ( knock, knock ) vozi naokoli, od takrat pa je bilo narejenih kar nekaj sprememb.
Slike so slabše kvalitete, saj je bil skoraj vedno slikan s telefonom
Dejansko moja edina slika, ko je bil še v serijskem izgledu

Ker sem bil še mlad in neumen in sm mel željo nekej spremenit, sm se zaletel v naslednje...

Niti ni izgledal slabo na začetku, ampak kmal sm ugotovu da mi manjka kakih 100 konjičkov za tak spoiler

Spoiler je šel čez kakšen mesec dol in sem nadaljeval z malo več pameti. Zadaj sem naredil clean look, se pravi so šli znakci dol, prejšni spoiler je nadomestil originalni od clio extrema in namontiral sem lexuske

Avto je nekaj časa ostal tak, potem pa spet malo sprememb...
Zamenjal sem komplet ozvočenje z MTXom v plexi ohišju, ojačevalcem in pioneer radiem... Slike so vidne na koncu, saj sem jih iz takrat založil... ups
Ko še hodiš v šolo in nimaš neke bajne vsote na kartici delaš na avtomobilu po svojih zmožnostih, zato sem kupil enzo platišča, ki kljub svojim 14 colam izgledajo kar vredu

v pozicijske so prišle super white, spodaj pa LED trakec, kateri je bil čez kake 3 mesece odstranjen, ni legalno blo, kdo bi si mislu...

okvir tablic, ker mi reklamni enostavno niso bili všeč...

v prekmurju sem v trgovini zagledal vprašaj in niti pomislt nisem upov, da bo pasal ko ata na mamo, kot tudi dejansko je

Vgradil sem športni sprint filter, kateri mi je kar dolgo narisal nasmešek na obraz, ko sem ga malo bolj pohodil, a sem se tega zvoka kasneje naveličal.
Iz VB sem naročil nalepko...

Potem so prišli bolj konkretni "popravki"
Avto sem malo "podaljšal"

In dal dvojni nastavek izpuha...

Počasi so mi šli na živce zarjaveti bobni in čeljust...

Zamenjal sem tudi žarnice v meglenkah in kasneje v kratkih
lučeh... vse legalne

Končno sem kupil tudi dolgo pričakovane zadnje črne LED luči in temnil stekla

In moje ozvočenje...

ki ga podpirajo tudi magnatovi ovalci in visokotonce. Magnate na vratih pa sem zamenjal z infinity 45RMS
Z avtom in vsemi spremembami sem zelo zadovoljen, saj sem se veliko naučil in z njim naredil veliko kilometrov. V trenutnem stanju bo ostal kar nekaj časa, mogoče se bom znebil samo wooferčka, saj rabim več prostora