-----------------------------------------------------------------------------
No predstavil bom mojega malega Cliota ker sem malo fanatik na tehnologijo boste opazili malo čuden tuning.

Polica je nova treba jo še samo tapeserijo povlečt. Spodaj sem dodal še pol metra Plavih Led Diod

Luči pod tablico LED 7W, kot vidiste leva mi visi ker nima nosilca da bi ga notri fixno držalo ga ima slučajno gdo ?

Spredaj zgleda avto kot vsak. Verjetno se ne vidi ampak pozicije so bele LED diode in žarnice sem kupil H4 Xenon Effect (Po resnici glih ne zgleda) svetijo pa usaj 1x dlje kot prejšne

Eh doma sem imel eno staro LCD televizijco in ker mam radio z DVDji sem enostavno povezal. Razlog je tudi zato ker clio ima radio precej globoko in občasno si želim določen komad pa pol bi se mogu ustavit da bi ga lahko kliknu zato lahko na televizijci enostavno pogledam pa istočasno gledam na cesto.

Zelo poceni sub ampak opravlja svoje delo občasno je kar težko preživljanje v avtu
No je malo res heh po domače vse narejeno. Sem pa izredno zadovoljen z njim. Kaj pravite za če bi dodal še kakšen LED diode znotraj namesto luči ob odpiranju vrat od avta tiste trake na voznikovi in sovoznikovi strani kajti itak notranja luč je že zdavnaj umrla. Niti gumbi zgoraj ne delujejo. No pričakujem vaše komentarije