si ga videl ja bil sem pri žlahti na obiskuLiquid napisal/-a:Sem mogoče videl ta avto nekaj časa nazaj v Idrskem, pri Kobaridu?
clio 1.8 16v l.92- obnova
Ja, točno tako. Samo ne reci da si bil pri Dušanubiste napisal/-a:si ga videl ja bil sem pri žlahti na obiskuLiquid napisal/-a:Sem mogoče videl ta avto nekaj časa nazaj v Idrskem, pri Kobaridu?u idrskem si me verjetno videl parkiranga sm meu nasproti gostilne jazbec...
Avto je pa vpadljiv, tako da sm ga zlahka opazil
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
hehe ne nism biu biu sm pr bergincu obiskal sem prijatelja... drugače je pa moja žlahta bol dol na sredu vasi...Liquid napisal/-a:Ja, točno tako. Samo ne reci da si bil pri Dušanubiste napisal/-a:si ga videl ja bil sem pri žlahti na obiskuLiquid napisal/-a:Sem mogoče videl ta avto nekaj časa nazaj v Idrskem, pri Kobaridu?u idrskem si me verjetno videl parkiranga sm meu nasproti gostilne jazbec...
![]()
Avto je pa vpadljiv, tako da sm ga zlahka opazil
no pa so prišle nove slikce in nekaj novega materiala
kupil sem feltne od clota 16v ph1 originalne ki so še na peskanju in varjenju... med tem časom mi je pa rakom šel žvižgat tudi glavni zavorni cilinder.... med tem se je pa prevozil tudi 200k kilometer
Prodajajo se pa tudi te bele feltne z gumami vred 205/40/17 prednje gumi sta zanič... če koga zanima pm prosim:) tukaj je pa še nekaj slikc:)

lepota oprana:)

ne veselo pričakovani kilometri
takoj bi obrnu taspredno cifro za 1 manj:)

nova platišča
gume so že kupljene upam da jih dobim jutri 

stari glavni zavorni cilinder....

posoda zavornega olja ki sem jo potem očistil in spihal:)
tok je nov d se kr svet
upam d bo še držal dolgo

namotiran
manka mu še posodica in olje ter še za odzračit
to je za enkrat use

lepota oprana:)

ne veselo pričakovani kilometri

nova platišča

stari glavni zavorni cilinder....

posoda zavornega olja ki sem jo potem očistil in spihal:)
tok je nov d se kr svet

namotiran
to je za enkrat use
pa še to zanima me ali ima kdo plastiko na motorju ki pride čez zvečke na kateri piše ie 16 ali nekaj podobnega čim bolj ohranjeno in pa uno plastiko odspodaj...
pa še to bodo distančniki 15mm odspredi in odzadaj dovolj? ali kje drgne v blatnik če ga kriviš skozi ovinke?:D
lp se zahvaljujem za odgovore...
pa še to bodo distančniki 15mm odspredi in odzadaj dovolj? ali kje drgne v blatnik če ga kriviš skozi ovinke?:D
lp se zahvaljujem za odgovore...
- matejpurgar19
Lep clio, Original platišča tudi bolj pašejo na ta avto, edino kar me še moti so sp. luči. Jaz bi jih menjal za original in bi bil avto v originalu.

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
evo danes pridem z morja seveda komaj čakal da se po 4 dneh usedem v avto in zapeljem... še prej na srečo pogledam pod havbo... hladilne tekočine ni...:O nalijem novo počakam da voda zakroži dolijem še malo se peljem cc 25 km posoda je spet skoraj prazna... in glej ga glej pod avtom lužica...
pa je šla vodna pumpa...
tako da kot sem na prvi strani omenil u krtkem se na avtu dela generalka do takrat bo pa avto počival v garaži...
prej moram pa še dokončat garažo z kanalom da bom to lahko v miru delav...
pa je šla vodna pumpa...