NejcZ napisal/-a:Rabiš šobe za pranje žarometov?
Lep je
ne hvala ne dam tste vlke renojeve šobe na odbijač niti en policaj mi še ni kaj reko za xenon, tak da za enkrat še nebom montirav šob. Ne slepi ker mam lečo, zato pa negre komu v nos.
Ja sami policaji navadni niso problem, problem pride ko te ustavijo prometni policaji v belih kapcah. Se dodobra spoznajo na stvari.
Avto pa naj ostane tak kot je mogoče edini detajl je RS maska. drugače pa zelo lep.
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
avto bo na zunanjost ostal takšen kot je edino masko bom še zamenjal. V notranjosti pa bi rad še komplet sedeže spreobleko ker je šoferski že mal strgan. Pač slaba kvalileta materjala.
Evo da spet malo obnovim temo. Ena 2 meseca nazaj sem kupil masko od MaTeOta. Ni blo časa prej objavit kake slike Obiskal sem amortizerja v Ljubljani, avto ne skače več po cesti, det je porihtav tak kot more bit danes sem ga pa še mal spoliral.
gagi'd hype: jap šalčki mi je prestavo ker prej sta bli ful v zraku, fedre imam pa H&R -30mm.
rambo: no če se srečama lahko pade kakšna pijačka
Neven: platišča sem pa kupil 2 leti nazaj v kopru prek avto.neta , tak dovgo sem jih isko da sem jih najdo
Ezy napisal/-a:gagi'd hype: jap šalčki mi je prestavo ker prej sta bli ful v zraku, fedre imam pa H&R -30mm.
rambo: no če se srečama lahko pade kakšna pijačka
Neven: platišča sem pa kupil 2 leti nazaj v kopru prek avto.neta , tak dovgo sem jih isko da sem jih najdo