Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04 - blue dCi by jurre - prodan
@kmetek
najbols, da letim po palme ja
hja poraba standardno, 5,1 sem mel tisti tank do morja.
Startal sem pa iz blizine Celja, vmes skocil se v Kranj (tja in nazaj), tako da je bilo nekaj km (dobre pol tanka) + lutal sem skoraj 1h po Umagu, da sem nasel pravilno ulico
(kaj ti bo GPS, ce ti kaze ulico z istim imenom v drugem kraju).
Bil je pa dokaj nalozen avto (poln prtlaznik+zadnja klop), stalno klima pa tam do ene 160 obcasno po AC.
najbols, da letim po palme ja
hja poraba standardno, 5,1 sem mel tisti tank do morja.
Startal sem pa iz blizine Celja, vmes skocil se v Kranj (tja in nazaj), tako da je bilo nekaj km (dobre pol tanka) + lutal sem skoraj 1h po Umagu, da sem nasel pravilno ulico
Bil je pa dokaj nalozen avto (poln prtlaznik+zadnja klop), stalno klima pa tam do ene 160 obcasno po AC.
hehe, zdj ga pa lahko ze namontiras
danes smo zrihtal se eno malenkost...zadnjic se peljem, zavijem levo iz glavne na stransko cesto in naredi TUM.
Gledam kaj se povozu, kaj stran visi, kaj vlecem za sabo...nic.
dvignemo avto u luft in evo..pocla sipka stabilizatorja:

na silo smo skenslal se drugo...gumica je bila itak ze napokana.

en nov kompletek, zamenjane sta bile obe.

Spotoma se je zamenjala se gumica na drugi manseti, ki je tudi hotela malo spuscat.
in pa ocitno bom moral se enkrat spolirat sovoznikovo luc. Zadnjic ko sem avto opral me je skoraj kap, ker je luc z necim popacana kar ne gre dol
Poleg vecjih pack na spodnji sliki je se polno malih cez celo luc. Kot da sem parkiral nekje na gradbiscu.

danes smo zrihtal se eno malenkost...zadnjic se peljem, zavijem levo iz glavne na stransko cesto in naredi TUM.
dvignemo avto u luft in evo..pocla sipka stabilizatorja:

na silo smo skenslal se drugo...gumica je bila itak ze napokana.

en nov kompletek, zamenjane sta bile obe.

Spotoma se je zamenjala se gumica na drugi manseti, ki je tudi hotela malo spuscat.
in pa ocitno bom moral se enkrat spolirat sovoznikovo luc. Zadnjic ko sem avto opral me je skoraj kap, ker je luc z necim popacana kar ne gre dol

se mal fotk ociscenega (avto sicer ni bil grozno umazan, ampak se nabere v parih letih...)
prtljaznik:

obloga na vratih:

pri vozniku:

pri sovozniku in zadaj:

strop (tukaj je bilo par crnih madezev)

zdaj moram poleg luci spolirat se praske na strehi, ki so nastale po moji trapariji
(pokrivanje pred toco). Najbolje bi bilo pa itak ceu avto enkrat spolirat.

prtljaznik:

obloga na vratih:

pri vozniku:

pri sovozniku in zadaj:

strop (tukaj je bilo par crnih madezev)

zdaj moram poleg luci spolirat se praske na strehi, ki so nastale po moji trapariji