Gapijev Megane II - Carbon inside! :)
Sem zdaj dobil vse cene in me enostavno predrago pride zamenjat z novimi. Zato bom oblekel v carbon folijo ročke, plastiko okoli stikal za dvig stekel, okoli ročke za odpiranje vrat in sredinsko konzolo. Zdaj pa rabim vaše mnenje.
Naj sredinsko konzolo oblečem v carbon samo tako?

Ali naj oblečem kompet zgoraj še ventilacijo in okoli enkrančka do šipe?
Se bojim če oblečem komplet da bo preveč kičasto.
Hvala
Lp, G
Naj sredinsko konzolo oblečem v carbon samo tako?

Ali naj oblečem kompet zgoraj še ventilacijo in okoli enkrančka do šipe?
Se bojim če oblečem komplet da bo preveč kičasto.
Hvala
Lp, G
Danes nadaljeval + nekaj novih zadev kupljenih 
Pa začnimo. Kupil nov pokrov motorja. Stari je imel polomljene 3 čepke od 4ih in je tresel, pač zlomlene je imel pa me je motil.

Original tepihe komplet za notri.

Ker mi narobe kaže temperaturo v avtu sem kupil rabljen a delujoč senzor ( nov je 60eur :/ ).

Zadaj sta manjkala oba čepka za pritrditev zadnje police, kupil še to zdaj se polica premika gor/dol.

Zdaj pa nadaljevanje čiščenja. Ker bom dal ročke oblečt sem jih moral odstranit.

Potem pa sem moral zdrgniti dol to gumo, ki je na ročkah drugače folija ne bo prijela. Muktrpno delo, ki gre zelo počasi. Danes sem odstranil z 2eh stvari, mogoče zvečer se z ene. Potem počasi naprej dokler ne očistim vseh.

Pucanje gumbov in ostalih drobnarij.
Spucan gumb za ogledala.

Tako je zgledala palčka ko sem ga spucal.

Potem sem spucal se gumbe za dvig stekel.

Palčka je bila taka.

Potem sem snel senčnike. Stanje grozno!
Tukaj sem slikal spucan del in nespucan del. Se lepo vidi kje je črta od umazanje. Se malo slabse vidi na sliki, pa vendar.

Ko sem pošprical z čistilom in pustil minuto, je takole umazano čistilo teklo dol.

In tukaj že spucani.

Potem sta tukaj spucana gumba klime, gumbi za prestavljanje klime in pa okoli števca dve lučki. Stanje kako je bilo prej, si lahko pogledate na prejšni strani.

Tukaj se tudi lepo vidi črto kje je spucano in kje še ni.

Potem je prišel na vrsto strop in vsi stebrički. Tukaj je še lisast, saj je še moker

Tako so bile umazane vse plastike za pas in pa držala. Niso več

Svinjsko ogledalo.

In očiščeno.

Danes sem zaključil. Edino se bom pomatral podrgnit kakšno plastiko. Jutri motorni prostor spucam in pa kemično čiščenje sedežev in pa tal.
Do naslednjič...
Lp, Gašper
Pa začnimo. Kupil nov pokrov motorja. Stari je imel polomljene 3 čepke od 4ih in je tresel, pač zlomlene je imel pa me je motil.

Original tepihe komplet za notri.

Ker mi narobe kaže temperaturo v avtu sem kupil rabljen a delujoč senzor ( nov je 60eur :/ ).

Zadaj sta manjkala oba čepka za pritrditev zadnje police, kupil še to zdaj se polica premika gor/dol.

Zdaj pa nadaljevanje čiščenja. Ker bom dal ročke oblečt sem jih moral odstranit.

Potem pa sem moral zdrgniti dol to gumo, ki je na ročkah drugače folija ne bo prijela. Muktrpno delo, ki gre zelo počasi. Danes sem odstranil z 2eh stvari, mogoče zvečer se z ene. Potem počasi naprej dokler ne očistim vseh.

Pucanje gumbov in ostalih drobnarij.
Spucan gumb za ogledala.

Tako je zgledala palčka ko sem ga spucal.

Potem sem spucal se gumbe za dvig stekel.

Palčka je bila taka.

Potem sem snel senčnike. Stanje grozno!
Tukaj sem slikal spucan del in nespucan del. Se lepo vidi kje je črta od umazanje. Se malo slabse vidi na sliki, pa vendar.

Ko sem pošprical z čistilom in pustil minuto, je takole umazano čistilo teklo dol.

In tukaj že spucani.

Potem sta tukaj spucana gumba klime, gumbi za prestavljanje klime in pa okoli števca dve lučki. Stanje kako je bilo prej, si lahko pogledate na prejšni strani.

Tukaj se tudi lepo vidi črto kje je spucano in kje še ni.

Potem je prišel na vrsto strop in vsi stebrički. Tukaj je še lisast, saj je še moker

Tako so bile umazane vse plastike za pas in pa držala. Niso več

Svinjsko ogledalo.

In očiščeno.

Danes sem zaključil. Edino se bom pomatral podrgnit kakšno plastiko. Jutri motorni prostor spucam in pa kemično čiščenje sedežev in pa tal.
Do naslednjič...
Lp, Gašper
Sam, a ta stric ni nikoli prej avta opral? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Dobil sem jih gratis od uporabnika na forumu. So rabljeni, vendar kot novi. Zdaj ko sem jih spucal orenk, se ne vidi da so rabljeni.
Katero oznako žarnic moram gledat rabim w5w in pa c5w. Tuakj so cisto drugace označene?
http://www.superstrela.com/catalog/led12v
LP, G
Katero oznako žarnic moram gledat rabim w5w in pa c5w. Tuakj so cisto drugace označene?
http://www.superstrela.com/catalog/led12v
LP, G
In pa nadaljevanje...
''Upasan nov pokrov motorja''

Kako je bil umazan motorni prostor prej.

Očiščeno.

Nalimane tablice.

Kupil sem zame daleč najbolj lično kratko anteno, ki je hkrati se zelo kvalitetna in lovi isto kot navadna. Ironija, je original GPS antena od Peugeota 607. Cena 7 eur

Avto kemično in globinsko spucan. Top shit, kok je lep pa kok diši.

In pa fertik
Armatura komplet spucana ( me je blo sram slikat lavor z vodo kamor sem splahoval krpo. Je bla voda črna k noč)

Še z tepihi. Bi raje videl da so črni, ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe ( sem jih dobil gratis od enega uporabnika
)

Za konec mu bom nalimal tole gor. Se ujema z temo

.
.
.
.
.
Plani za bližnjo prihodnost ( beri - v temu mesecu)
- folije upam, da bodo oblečene že do konca tedna, da jih zmontiram nazaj v vrata
.
.
.
- zmontirat h&r -35mm vzmeti
- distančniki za zadaj
- pobarvat čeljusti v črno
- pobarvat spredaj/zadaj znak v črno
- odstranit napis megane zadaj
- poliranje
- menjava že kupljenega senzorja za temperaturo
To je to.
Lp, Gašper
''Upasan nov pokrov motorja''

Kako je bil umazan motorni prostor prej.

Očiščeno.

Nalimane tablice.

Kupil sem zame daleč najbolj lično kratko anteno, ki je hkrati se zelo kvalitetna in lovi isto kot navadna. Ironija, je original GPS antena od Peugeota 607. Cena 7 eur

Avto kemično in globinsko spucan. Top shit, kok je lep pa kok diši.

In pa fertik

Še z tepihi. Bi raje videl da so črni, ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe ( sem jih dobil gratis od enega uporabnika

Za konec mu bom nalimal tole gor. Se ujema z temo

.
.
.
.
.
Plani za bližnjo prihodnost ( beri - v temu mesecu)
- folije upam, da bodo oblečene že do konca tedna, da jih zmontiram nazaj v vrata
.
.
.
- zmontirat h&r -35mm vzmeti
- distančniki za zadaj
- pobarvat čeljusti v črno
- pobarvat spredaj/zadaj znak v črno
- odstranit napis megane zadaj
- poliranje
- menjava že kupljenega senzorja za temperaturo
To je to.
Lp, Gašper