moja mati se je tudi pritozila,ker se je nekdo na policiji zatipkal in je moja mati dobila kazen od nekoga,ki ga je na avtocesti ujel radar.
skupno je samo to,da ima moja mati opel astro in na sliki je bila tudi opel astra. to pa je tudi vse.
barvi razlicni,registrska podobna 229 ter 299 na koncu.
smo napisali pritozbo in da pricakujemo opravicilo,ker so ji poslali vmes ko smo cakali odgovor,da je kazen pozabljena oz. pritozba sprejeta,so moji materi poslali izterjavo in da se ji bodo na placo vsedli itd.
pa smo klicali in vprasali kaj se dogaja in so nam povedali, da niso upostevali pritozbe. smo se peljali tja,da se osebno zmenimo in ko so videli avto,da je na sliki crn mi imamo belega. crn model 2007 nas opel clasic 2010,registrska druga. takrat so rekli o to pa ni isti avto. bomo preverli. kaj je se za preverit ce avto ni isti,barva,registrska. tu pa spet ni bilo odgovora dokler nismo spet sami vprasali kako pa kaj.
v glavnem ponekod si vzamejo cas.
Neverjetna smola z radarjem
Prehitevanje v škarice, neprepasan, reg. tablice zakovičene, nehomologiran izpuh,...dr__de napisal/-a:Neven napisal/-a:Jaz sem se pritožil novembra in še vedno čakam odgovor. Se je pa šlo za kazen 1200€ in 11 kazenskih.kaj si pa delov?
Vglavnem, trdili so, da ko sem prehiteval je nasproti vozeče vozilo rabilo bremzat da se je ustavlo in da sem ogrožal druge, čeprav to ni res. Nisem budala, da prehitevam tam kjer ni varno! Omejitev tam je bila 50Km/h, mene niso dobili z radarjem, tako da glede hitrosti nemorejo nič. V pritožbi je napisano da sem nasproti vozeče vozilo obšel ker je naglo zaviralo in to v dovoljeni hitrosti.
Glede reg. tablic sem navedel, da so zakovičene z razlogom (čeprav samo 2 kovici ob robu tablice), ker so mi pred par leti tablici ukradli. In pravtako sem navedel da je avto šlo čez tehnični brez problemov, čeprav z kovicami...
Glede pasa in izpuha pa nemorem nič. V najbolšem primeru plačam 500€ in brez kazenskih. Upam!
Če mi pritožbo zavrnejo, se pritožim spet! Ker vem da imam prav.
Aja pa voznik začetnik sem, tako da 11 kazenskih je odvzem izpita.
---
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°