mene pa zanima, če je že kdo imel podobno srečo kot jaz, da so ga ustavili policisti na radar v kao naselju, pri tem pa sploh ni vedel da se vozi po naselju
torej zgodba je sledeča, v tem naselju sem se znašel prvič v življenju , na cesto sem se vključil očitno nekje sredi naselja s stranske ceste in ga zapustil očitno pred koncem, da sem zavil do nekega objekta, (edini prometni znak, ki sem ga opazil na tej moji relaciji je bil za omejitev na 70 in pri vračanju ponoči nazaj so me na radar ustaviči policisti in namerili 71 km/h....) cesta je bila prazna ob robu ceste je bila ograja in grmovje, nikjer nobene hiše v bližini na tem odseku... torej znašel sem se v naselju, ne da bi prevozil tablo za naselje, da bi sploh lahko vedel da se nahajam v naselju
razlaga policista pa je bila , da tudi on ko se pripelje v Ljubljano, mora vedeti ,kje so kakšne omejitve
čist tko za info me zanima ,če je že mel kdo kdaj takšno smolo... pritožba itak nima smisla.... sam pa res ne morem verjet, da se mi je zgodilo kaj takega, ker vedno v vsakem naselju vozim 50, da že drugi trobijo za mano in sem bil prepričan, da se mi ne more zgodit, da bi kdaj plačal kazen za tak prekršek