kmetek napisal/-a:No sej lahko narediš še eno temo, kjer boš predstavu vso tvojo tekmovalno sceno. Lahko že kar začneš, da boš razložil vso zgodovino in bo do dejanskih dirk tema že na tekočem
Za Grobnik se pa tud jest javim da bi se vsaj za prvič priklopu h komu ki je že bil, samo ne ta mesec, mogoče naslednjega

Dokler ne bo čisto jasno kako in kaj, ne bom nič predstavljal

. Drugače pa resno mislim s tem, da začnem pospešeno posodabljati tole temo, ampak par stvari/projektov (predvsem prvih dirkalnih idej) bom začasno preskočil, dokler ne bo kaj pametnega pokazati

.
Tako da bom verjetno kar tukaj vse objavljal. Vsekakor pa bo tudi v bodoče tako, da bom objavljal tisto kar se odvija, tisto kar je na čakanju ali se odvija zelo počasi, pa ne.
Za Grobnik bomo pa na tekočem.
Symon napisal/-a:Jeseni ne bo več TAjev in Grobnika bomo vsi prodajali, zdajle nas pa črviči ker so pač fajn avti, saj te razumem Škorc.
Ne, ne ni tako kot misliš

... Je pa dejstvo, da so to fajni avti in, če bi bila možnost, bi z vsemi samo večal svojo zbirko

.
UrbanD napisal/-a::schkorc
Kot sem že na a.comu napisal LOL, LOL in še enkrat LOL za tega smajlija
UrbanD napisal/-a:Ja lah se zmenmo pa gremo skp probat sam men ta mesc ne bo znesl ker mam zavarovanje za avto in vse kar spada zraven... Pa dejmo ne smetit te teme ampak odprimo svojo

Saj sem že napisal, da nimam čisto nič proti, če se smeti v moji temi, ker drugače ta tema itak sameva z mojimi monologi

.
Bi pa raje kot na Grobnik, šel preizkusiti še recimo Hungaroring, ampak za tja pa tudi mene "čas" matra

.
LP, Primož