Schkorc oz. moj vozni park skozi cas (LY Clio RS R27)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Sej drgač grem na vsak drug rally/PRK/GHD itd., samo takrat je bila glih košnja pa se mi ni izšlo. Te itak ne bi pričakoval tam :P Se bomo slišal za drugič :wink: Ploščice pa ob priliki pač.

No sej lahko narediš še eno temo, kjer boš predstavu vso tvojo tekmovalno sceno. Lahko že kar začneš, da boš razložil vso zgodovino in bo do dejanskih dirk tema že na tekočem :wink:

Za Grobnik se pa tud jest javim da bi se vsaj za prvič priklopu h komu ki je že bil, samo ne ta mesec, mogoče naslednjega :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Jeseni ne bo več TAjev in Grobnika bomo vsi prodajali, zdajle nas pa črviči ker so pač fajn avti, saj te razumem Škorc. :D

BTW a bi se dalo narediti kak smajli z napisom: "Prebral sem cel post od schkorc-a"? :lol:
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Tale? :smt044
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

:schkorc

nardiš ga pa tkole

Koda: Izberi vse

:lol: :lol: :lol: :lol:
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Sm mogu probat :D

Drugače sem pa js tut za grobnik, že dolg sanjam, čeprav me mal prpa stiska :lol:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Ja lah se zmenmo pa gremo skp probat sam men ta mesc ne bo znesl ker mam zavarovanje za avto in vse kar spada zraven... Pa dejmo ne smetit te teme ampak odprimo svojo :lol:
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

kmetek napisal/-a:No sej lahko narediš še eno temo, kjer boš predstavu vso tvojo tekmovalno sceno. Lahko že kar začneš, da boš razložil vso zgodovino in bo do dejanskih dirk tema že na tekočem :wink:

Za Grobnik se pa tud jest javim da bi se vsaj za prvič priklopu h komu ki je že bil, samo ne ta mesec, mogoče naslednjega :wink:
Dokler ne bo čisto jasno kako in kaj, ne bom nič predstavljal :). Drugače pa resno mislim s tem, da začnem pospešeno posodabljati tole temo, ampak par stvari/projektov (predvsem prvih dirkalnih idej) bom začasno preskočil, dokler ne bo kaj pametnega pokazati :).
Tako da bom verjetno kar tukaj vse objavljal. Vsekakor pa bo tudi v bodoče tako, da bom objavljal tisto kar se odvija, tisto kar je na čakanju ali se odvija zelo počasi, pa ne.

Za Grobnik bomo pa na tekočem.
Symon napisal/-a:Jeseni ne bo več TAjev in Grobnika bomo vsi prodajali, zdajle nas pa črviči ker so pač fajn avti, saj te razumem Škorc. :D
Ne, ne ni tako kot misliš :D... Je pa dejstvo, da so to fajni avti in, če bi bila možnost, bi z vsemi samo večal svojo zbirko :lol:.
UrbanD napisal/-a::schkorc
Kot sem že na a.comu napisal LOL, LOL in še enkrat LOL za tega smajlija :lol: :D
UrbanD napisal/-a:Ja lah se zmenmo pa gremo skp probat sam men ta mesc ne bo znesl ker mam zavarovanje za avto in vse kar spada zraven... Pa dejmo ne smetit te teme ampak odprimo svojo :lol:
Saj sem že napisal, da nimam čisto nič proti, če se smeti v moji temi, ker drugače ta tema itak sameva z mojimi monologi :D.

Bi pa raje kot na Grobnik, šel preizkusiti še recimo Hungaroring, ampak za tja pa tudi mene "čas" matra :D.

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
schkorc

TimeAttack na Racelandu je postal zanimiv, mi pa smo začeli še bolj trenirati :D. In preden čisto pozabim na Clia dCi, naj prilepim še par fotk iz Trackdaya, ki je sledil 30.7.2010.

Slika

Slika

Slika
(Zgornje fotke: Žiža - ostale njegove fotke iz tistega eventa TUKAJ

Slika
(Zgornja fotka: Skopusnik)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
(Zgornje fotke: omahens - ostale njegove fotke iz tistega eventa TUKAJ

LP, Primož
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

No sej počasi pa bo, samo še slabo leto v "zaostanku" :wink:

Petka bo še kej zagrmela letos, al te je Clio čist not potegnu?
Uporabniški avatar
schkorc

Se mi zdi, da sem že lani bil samo eno leto v zaostanku, pa se je potem to kar vleklo :).

Petka pa zagrmi vsake toliko, ko jo po dvorišču prestavljam :). Letos je pa skoraj sigurno ne bom več uporabljal, v bistvu je tudi drugo leto še pod vprašanjem... Sem imel spisanega še nekaj besedila, pa sem se odločil, da ga bom enkrat naslednjič prilepil :).

LP, Primož
Uporabniški avatar
Bucko99

Odgovor Napisal/-a Bucko99 »

A ti to kšno avtobiografijo o seb pišeš, al sam za hobi ? ker tole ti kr precej časa vzame ... :)
Sicer pa z veseljem spremljam temo ! :D Me pa ne zanima kakšen čas si postavil na TAju z dcijem, morm prej še expressa ''dol počt'' :shock: :P :D

LP BB
Clio 1.6 GT
Uporabniški avatar
schkorc

Raceland eventi so se torej začeli vrstiti, jaz pa sem se še iskal z linijami, nastavitvami,... S 5ko sem prvič na Racelandu bil kar malo razočaran, zato sem začel iskati rešitve. No in kmalu sem ugotovil, da vsaj brez res dobrih gum pač ne bom mogel konkurirati na pisti. Glede na to, da sem na R5 GTT že imel precej dobre "navadne" gume (pač takšne, da so še dovoljene za vožnjo po cesti) Toyo R888 in da rezultati niti niso bili prepričljivi, je bilo spet potrebno po nakupih...
In tako sem nabavil dirkalne Michelin slick S9B.

Ker ponavadi poskušam vsak euro 2x obrniti, sem na poti proti primorski poiskal in spotoma poleg dveh kompletov gum kupil še en komplet platišč :).
Slika

Slika

Kangoo pri meni torej res služi svojemu namenu dostavnika in je bila res dobra naložba :).

@Bucko99: To pišem samo za hobi, pa še to prvo nisem hotel. Tema je bila ustvarjena samo zaradi tega, ker od tistih časov, ko smo se vsi med sabo poznali in je vsak vedel kaj kdo dela, se je precej ljudi zamenjalo in potem te nihče ne pozna, ne ve kaj delaš, in potem na koncu sam izpadem še večji noob, kot pa dejansko sem :).

Z dCijem se pa ne spomnim časa, na TAju nisem bil nikoli z dCijem, na TDjih se pa niso merili časi. Tako da smo si sami štopali, ampak pojma nimam kak čas je bil.

LP, Primož
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Včeraj smo ugotovili, da je Kangoo res vsestranski avto.. ..z njim lahko greš na Raceland, pelješ gume/feltne za več avtomobilo, ga uporabljaš za vsakodnevni prevoz v službo itd. no, med drugim gre v avto tudi kros motor :lol: Najprej sem bil zelo skeptičen, na koncu pa presenečen :shock:

Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
schkorc

Ej ti spet prehitevaš za par mesecev :D... A ne moreš malo počakat, da pridemo do sem :)... Saj se trudim in pospešeno pripravljam material za objavljanje :lol:...

LP, Primož
Uporabniški avatar
Cr00k
Kraj: Celovec

Odgovor Napisal/-a Cr00k »

hehe... zdaj pa vse vem :)))))))
Slika
Odgovori