slovenc napisal/-a:Nima, a, če imam prave inf., imajo vsi renaulti z basom tudi to opcijo in tisti brez basa nimajo tega.
Očitno nimaš pravih informacij. Na Racelandu je marsikateri Clio RS bremzal na polno pred ovinki pa se niso nikoli nikomur prižgali žmigavci. Pa tudi meni se še nikoli niso. V glavnem Clioti 2 99% nimajo tega. Če pa imajo se pa vklopijo ko se že zaletiš ker pri bremzanju na polno se mi še nikoli niso vklopili pa sem že dostikrat testiral bremze.
Nos napisal/-a:Pol je men avtomatsko to pod opremo vrgl na avtonetu, kr sm dal na hitro izbiranje al kaj je že...
videvam pa to napisano skor pri vseh cliotih
slovenc napisal/-a:Nima, a, če imam prave inf., imajo vsi renaulti z basom tudi to opcijo in tisti brez basa nimajo tega.
Očitno nimaš pravih informacij. Na Racelandu je marsikateri Clio RS bremzal na polno pred ovinki pa se niso nikoli nikomur prižgali žmigavci. Pa tudi meni se še nikoli niso. V glavnem Clioti 2 99% nimajo tega. Če pa imajo se pa vklopijo ko se že zaletiš ker pri bremzanju na polno se mi še nikoli niso vklopili pa sem že dostikrat testiral bremze.
To, da bremzaš na polno še ne pomeni, da se bo bas vklopu. Men se vklop, ko nahitro nabijem pedal in ne, ko bremzam na polno. In kot sem že rekel, naš clio 2 ph2 je imel tud žmigavce.
oorosh napisal/-a:Ja, ker bonus imaš samo na eno vozilo. Ko boš zdajšnji avto prodal in odjavil, pa boš bonus iz tiste police prenesel na novo oz. na RS-a.
Aha. Hvala
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Na tvojem mestu bi "Prodajam izrecno zaradi nakupa Clia Renault Sport." pobrisal in postavil ceno, ker se bo interesent lažje odločil ali te pokliče ali ne.