odvod klime - Megane II
odvod klime - Megane II
iščem in iščem, pa ne najdem.
kako iz kabine odmašiti odvod kondenza klime namreč.
pred časom sem nekje na spletu zasledil navodila s fotografijami, vendar si bližnjice nisem shranil.
mi lahko kdo pomaga?
tnx
g
kako iz kabine odmašiti odvod kondenza klime namreč.
pred časom sem nekje na spletu zasledil navodila s fotografijami, vendar si bližnjice nisem shranil.
mi lahko kdo pomaga?
tnx
g
hvala za odgovor.UrosJ napisal/-a:Avto odpelješ na kanal, greš pod njega odviješ pleh nad izpuhom, na razdalji če gledaš znotraj pred menjalnikom! nekje pod radiom greš dol in tam ko odviješ pleh imaš odvod!! tudi meni se je zamašil in sem imel v predalih vodo! je pa ena takšna guma okrogla L oblike!
če to rabiš!
lp
sicer sem avto peljal kar na servis, plačal 20 EUR in je zadeva rešena.
so mi sneli pokrovček na ti gumi in preverili tudi oddušek v kabini.
bo pa moral biti avto kar precej časa na soncu, da bo vsa voda izhlapela.
Jaz sem mel toliko vode, da sem moral pobrati vse sedeže ven, tepihe, čisto ga odpret, naštimat kaloriferje noter in sušit,... Na koncu ko je blo suho sem še našprical z antibakterijskim sprejem z dišavo 
Sem pa jaz razstavil še na notranji strani avta pri odvodu tiste plastike in jih mal sčistil ker sem imel neko listje noter pa sluz. Je pa fuull težko prit zraven in sem se res namatral.
lp,m
Sem pa jaz razstavil še na notranji strani avta pri odvodu tiste plastike in jih mal sčistil ker sem imel neko listje noter pa sluz. Je pa fuull težko prit zraven in sem se res namatral.
lp,m
Pa ni vse tko hudomakonja napisal/-a:Jaz sem mel toliko vode, da sem moral pobrati vse sedeže ven, tepihe, čisto ga odpret, naštimat kaloriferje noter in sušit,... Na koncu ko je blo suho sem še našprical z antibakterijskim sprejem z dišavo
lp,m
je ja boš sam to nardit pa maš 20eur v žepu;)
zogobrc napisal/-a:Pa ni vse tko hudomakonja napisal/-a:Jaz sem mel toliko vode, da sem moral pobrati vse sedeže ven, tepihe, čisto ga odpret, naštimat kaloriferje noter in sušit,... Na koncu ko je blo suho sem še našprical z antibakterijskim sprejem z dišavo
lp,m![]()
vode je res ogromno - še pri zadnjih sedežih je vse mokro.
sicer bi znal tist pokrovček tudi sam snet, ampak nam v blokovski garaži niso naredili kanala
kdo se uporablja kanale noben skoraj noben......giorgi napisal/-a:zogobrc napisal/-a:Pa ni vse tko hudomakonja napisal/-a:Jaz sem mel toliko vode, da sem moral pobrati vse sedeže ven, tepihe, čisto ga odpret, naštimat kaloriferje noter in sušit,... Na koncu ko je blo suho sem še našprical z antibakterijskim sprejem z dišavo
lp,m![]()
vode je res ogromno - še pri zadnjih sedežih je vse mokro.
sicer bi znal tist pokrovček tudi sam snet, ampak nam v blokovski garaži niso naredili kanala
vse se da brez kanala.....
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
scenic je bil v moji lasti kaksna 2meseca in nikoli nismo sli na daljso voznjo,nisem vedel,da imam ta problem.djordjevic napisal/-a:Meni se je naredilo isto pri megane II. Èe kasirajo samo 20€, jim ga rade volje peljem. V tem èasu, kaj bi se sam matral, raje ta denar zaslužim.zogobrc napisal/-a: je ja boš sam to nardit pa maš 20eur v žepu;)
letos smo pa sli se na morje z njim na hrvasko in je bilo v kabini komplet vse mokro.
tam so bli na sreco eni slovenci,ki imajo hiso na morju in sem jih vprasal kateri lokalni majster je vredi pa da me nebi olupo.
in je odmasil odtok za 80kun oz 10-11€
pa ker je bilo vroce kot pes,sem pustil okna priprta,da se je susilo in se vlaga ni zadrzevala v avtu in tako je bil 14dni,ko smo sli domov pa je bilo vse suho v kabini.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD