Katrca na 24ur
Danes ima legenda rojstni dan, ravno na dan 3.avgusta 1961 so jo predstavili na IAA v Frankfurtu. In takratni komentar?
...ta avto Nemci ne bodo nikoli kupovali, pravzaprav takšen avto ne bo kupil nihče... (Auto Motor und Sport, letnik 1961)
za tiste, ki ne vedo: izdelali so jo v 8. 135. 424 primerkih
Zadnjo leta 1992 v IMV, kot Byebye serijo in zadnja je imela številko: 0001!!!!! Izdelali so jih namreč samo 1000. Byebye...ampak še kako živi!
VSE NAJBOLJŠE, KATRCA!!!!!
Vsem lastnikom: upam, da vam bo služila še kakšno desetletje več, kot samo pet
...ta avto Nemci ne bodo nikoli kupovali, pravzaprav takšen avto ne bo kupil nihče... (Auto Motor und Sport, letnik 1961)
za tiste, ki ne vedo: izdelali so jo v 8. 135. 424 primerkih
Zadnjo leta 1992 v IMV, kot Byebye serijo in zadnja je imela številko: 0001!!!!! Izdelali so jih namreč samo 1000. Byebye...ampak še kako živi!
VSE NAJBOLJŠE, KATRCA!!!!!
Vsem lastnikom: upam, da vam bo služila še kakšno desetletje več, kot samo pet
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
A tako majhno so jo naredili?

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Ja, saj, ti vsaj imaš -mislim da edini- tisto prerezano. Bebo je nisem nabavil. No poleg vsega ostalega kar sem nabavil...škoda ker je nisem vzel.
Ampak to je tako če greš z bejbo na srečanje. Kot bi nosil drva nazaj u hosto al'pa vzel golobe s seboj v Benetke
Tisto z mašnco imam tudi jaz, dobil za darilo od Dareta ob vselitvi v bajto.
Imam pa tudi Solidovo, ki je malce drugačna.
Brez mašn'ce in napisa na šoferki.
S številko
izdelane -na spodnjem delu modelčka.
Ampak to je tako če greš z bejbo na srečanje. Kot bi nosil drva nazaj u hosto al'pa vzel golobe s seboj v Benetke
Tisto z mašnco imam tudi jaz, dobil za darilo od Dareta ob vselitvi v bajto.
Imam pa tudi Solidovo, ki je malce drugačna.
Brez mašn'ce in napisa na šoferki.
S številko