DPF v laguni GT...??

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
tdk

DPF v laguni GT...??

Odgovor Napisal/-a tdk »

Pozdravljeni!

Brskam po spletu in prebiram o tej zadevi. Po forumih berem razne zadeve; zanima me predvsem ta filter v laguni III GT. Eni trdijo da je noter,eni da ga ni....torej je ali ni?
In če je kako je s t.i. regeneracijo ?

lp tdk
Uporabniški avatar
M-XXXX

Odgovor Napisal/-a M-XXXX »

Filter je notri ja.

Stvar zgleda tako, da približno enkrat na tank trenutna poraba skoči za cca 5L/100km gor, sama regeneracija pa traja cca 5-10minut in to je to. Vsaj pri meni, je pa res, da delam velike razdalje po avtocestah, če avto veliko prižigaš, ugašaš se voziš po lokalnih cestah in ga ne "prelufštaš" je regeneracija pogostejša.
Laguna Coupe GT
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Filter bi naj bil not, ker zato morem pa ono olje solaris, ko stane 20 € na liter not dajat!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
zuzic22
Kraj: kras

Odgovor Napisal/-a zuzic22 »

meganeman napisal/-a:Filter bi naj bil not, ker zato morem pa ono olje solaris, ko stane 20 € na liter not dajat!

po netu dobiš solaris po 10eur liter
vozim,ker peš nikamor ne prideš.
Uporabniški avatar
DonLuigi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a DonLuigi »

zuzic22 napisal/-a:
meganeman napisal/-a:Filter bi naj bil not, ker zato morem pa ono olje solaris, ko stane 20 € na liter not dajat!
po netu dobiš solaris po 10eur liter
Včeraj sem bil v Bauhausu v Ljubljani in slučajno opazil, da imajo Solaris po 9.7€, če koga zanima.

lp,
Luka
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

http://www.motornaolja.com/elf/solaris-dpf-5w-30-1l mogoče je še kje ceneje, jaz bom rabo drugi mesec, pa bom vedo točno povedat kje je najceneje
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Odgovori