se opravičujem če je blo že kje objavljeno jst še nism vidu tega...
namreč naslednja stvar ni mi jasno naslednje:
po novem zakonu se kazni za alkohol gibljejo takole :
Kazni za vožnjo pod vplivom alkohola
* do 0,5 promila (0,24mg/l) – 300€ in 4 kazenske točke
* 0,5 do 0,8 promila (0,38 mg/l) – 600€ in 8 kazenskih točk
* 0,8 do 1,1 promila (0,52 mg/l) - 900€ in 16 točk
* nad 1,1 promila – 1200€, 18 točk in odvzem vozniškega dovoljenja
torej kar je odebeljeno mi negre u glavo?? a pol je zdj po novem moraš met 0.00 .. če maš 0.01 je že 300 4 pike itd? Do zdj je bla 0,24 meja ..
spiješ 1 tamau per in si že jebu ježa.. nvm..
Edoedo napisal/-a:se opravičujem če je blo že kje objavljeno jst še nism vidu tega...
Kazni za vožnjo pod vplivom alkohola
* do 0,5 promila (0,24mg/l) – 300€ in 4 kazenske točke
* 0,5 do 0,8 promila (0,38 mg/l) – 600€ in 8 kazenskih točk
* 0,8 do 1,1 promila (0,52 mg/l) - 900€ in 16 točk
* nad 1,1 promila – 1200€, 18 točk in odvzem vozniškega dovoljenja
LP
call me stupid... ampak js tuki lahka berem 10krat pa ne vidm logike, kolko je dovoljena meja da ne plačaš kazni... če je to kak uradni dokument je nerazumljiv pa konec....
Če imaš do vključno v krvi 0,5 promila alkohola oz. v litru izdihanega zraka 0,24 mg/l alkohola, si "clean", kar je čez te dve meji je pa položnica, točke za pridnost in po možnosti še prenočišče z zajtrkom na lokalni PP.
Enostavno - ne piješ in to je to. Ker pa je normalno da učasih en al pa dva tamala sedeta jih lahko spiješ brez skrbi. Meja je pri 0,00 samo za mlade voznike, poklicne voznike...
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Neven napisal/-a:Brez skrbi niti sendviča neboš dobil. Ker ko si zadržan 12ur ti šele pripada "sendvič" jst sem bil v priporu 11ur 45min in sem dobu k***c.
Neven napisal/-a:Brez skrbi niti sendviča neboš dobil. Ker ko si zadržan 12ur ti šele pripada "sendvič" jst sem bil v priporu 11ur 45min in sem dobu k***c.
Sranje se dogaja v zaporu ja
Js sm slišu, da je cockmeat sandwich šele po treh letih, tam na Dobu