Clio II 1.4 16v - Neven
No danes sem "montiral" zvočnike not. Kot vedno mora bit kak problem.. Za zadnje zvočnike ni kablov
Tako da sem za silo samo sprednje dal not in seveda brez visokotoncev, saj moram še ugotovit kako se da vn tista plastika kjer piha vn, da lažje pridem not, ker moram še zalepit nek switcher...
Še slikce:

Še slikce:

---
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Ja zadaj ni zvočnikov v originalu niti ni tweeterjev spredaj (billabong oprema).
Kable za zadnje zvočnike moraš potegniti od spredaj pri sovoznikovi strani pod pragom je en konekor in samo do tja so speljani kabli. Če ne veš kaj delaš raje pelji h kakemu monterju pa naj ti on kable naštima za zadnje zvočnike.
Kable za zadnje zvočnike moraš potegniti od spredaj pri sovoznikovi strani pod pragom je en konekor in samo do tja so speljani kabli. Če ne veš kaj delaš raje pelji h kakemu monterju pa naj ti on kable naštima za zadnje zvočnike.
Državni prvak EMMA ESPL Expirienced 2 Woofer 2011
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Ma približno bi vedu kaj delam
Nevem, jutri bom kabel nabavu pa probal potegnit do zadnjih zvočnikov.. Večji problem mi je zdej dat tweeterje not, ker ne pridem zraven.. Armaturne pa nebi glih dol dajal...
Tisti kos plastike na levi in desni strani kjer zrak piha not bi se dalo dol dobit?

Hvala.
Tisti kos plastike na levi in desni strani kjer zrak piha not bi se dalo dol dobit?

Hvala.
---
armaturo maš res v 5 minutah dol. tam pr šipi k piha maš 3 vijake (levo, desno, na sredini), odstranš letvice (nad predalom pa na levi strani nad stikali), je spodej še par vijakov, iz strani so neki plastični čepi/vijaki, pa tisto plastiko za volanom dol potegneš
mislm da sam zgorn del.
edit: tole mislm da se ne da ven dobit...
edit: tole mislm da se ne da ven dobit...
Zadnjič spremenil skopusnik, dne 10 Jul 2011, 22:20, skupaj popravljeno 1 krat.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
No danes mi je uspelo namontirat vse zvočnike not. Sem mislu da bo težje.
Prvo je šla armaturka dol - 10min

Zalepljene kretnice s Tesa trakom

Končno povlečeni kabli do zadnjih zvočnikov

Zadnji zvočnik montiran

Še malo razštelanih kablov

Zaenkrat sem ful zadovoljen s kakovostjo zvoka
Prvo je šla armaturka dol - 10min

Zalepljene kretnice s Tesa trakom

Končno povlečeni kabli do zadnjih zvočnikov

Zadnji zvočnik montiran

Še malo razštelanih kablov

Zaenkrat sem ful zadovoljen s kakovostjo zvoka
---
V prejšnjih postih sem spraševal glede problema pri zavijanju v levo pa mi nobeden ni znal pomagat...
Vglavnem, ko zavijam v levo pri cca. 60km/h + se čuti rahle tresljaje na volanu in pri stopalkah. Tudi sliši se potiho, kot da bi guma v nekaj drsala.. Sedaj imam 195/50R15 na alu platiščih, prej sem pa imel zimske gume 185/60R14 na jek. platiščih pa je bil enak problem..
Je imel kdo kakšen podoben problem? Kaj bi lahko bil vzrok?
Hvala.
Vglavnem, ko zavijam v levo pri cca. 60km/h + se čuti rahle tresljaje na volanu in pri stopalkah. Tudi sliši se potiho, kot da bi guma v nekaj drsala.. Sedaj imam 195/50R15 na alu platiščih, prej sem pa imel zimske gume 185/60R14 na jek. platiščih pa je bil enak problem..
Je imel kdo kakšen podoben problem? Kaj bi lahko bil vzrok?
Hvala.
Zadnjič spremenil Neven, dne 14 Jul 2011, 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
---