Luk3c's Clio II, 1.5dci
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
- lukeatluke
-usnjen volanTo je Clio 1.5 dci 82KM letnik 2002 s sledečo opremo:
- 4 x Airbag
- avtomatska klimatska naprava
- xenonski žarometi
- električni pomik stekel
- električni pomik ogledal
- central.daljinsko zaklepanje
- potovalni računik
- komfortni/športni sedeži
.
pa ostale stvari k jih majo pac Clioti
Upam, da porihtaš.Če ti avta ni škoda ga prodaj, če si se navezal, pa še ne poznam te zgodbe
Zadnjič spremenil lukeatluke, dne 07 Jul 2011, 22:26, skupaj popravljeno 2 krat.
Opla, nism opazil da je se kdo pisal na to temo. Prodajam ker se mi je dci zameril, ker se nikol nism slisou da ti kdo na uradnem servisu rece da so šobe potrosn materjal in da to pac pri cliotu rado crkne, stane pa tud kr velik, usaj za moj zep. Zdej sm ga zrihtou, naj ga kup kdo k mu bo prou prsou pa k bo znou cent trud in zivce k sm vlozu v ta avto (predvsem v €).
Kar se pa cene tice pa... Po evrotaksu naj bi bil 2500€, jst pa hocm za svojga jurja vec, pod to pac ne bom sou, tud zato ker se mi. Ne mudi s prodajo. V nedeljo ga pride nekdo pogledat, ce bo sou bo sou, ce ne bo, pac ne bo =)
tud avta pol kak mesec rajs ne mislm met, da si mal financo opomorm, ko se bo pa fax zacel bom pa zacel mal gledat =)
Ce koga zanima me lahko poklice, kar se pa cene tice sm pa povedou, pa zarad mene se lahk delate norca ce cte... Takle mamo
Kar se pa cene tice pa... Po evrotaksu naj bi bil 2500€, jst pa hocm za svojga jurja vec, pod to pac ne bom sou, tud zato ker se mi. Ne mudi s prodajo. V nedeljo ga pride nekdo pogledat, ce bo sou bo sou, ce ne bo, pac ne bo =)
tud avta pol kak mesec rajs ne mislm met, da si mal financo opomorm, ko se bo pa fax zacel bom pa zacel mal gledat =)
Ce koga zanima me lahko poklice, kar se pa cene tice sm pa povedou, pa zarad mene se lahk delate norca ce cte... Takle mamo
Renault Clio 2002 1.5 dci 82HP dynamik
Pa se link ce koga zanima:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5001699&show=1
Je pa cena malo visja, saj veste da vsak takoj ceno zbija =)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5001699&show=1
Je pa cena malo visja, saj veste da vsak takoj ceno zbija =)
Renault Clio 2002 1.5 dci 82HP dynamik