twingo CAMELEON

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Bucko99

Odgovor Napisal/-a Bucko99 »

Videl u soboto -> NOROOOO :!: Vse pohvale za tak projekt !
Clio 1.6 GT
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

vidu avto parkrat med nastajanjem, v različnih fazah in @Drmo, mogoč je podobn po slikah, je pa čist drgač. V živo prav strupen zgleda, bolj mi tale liči na DTM varianto.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

gagi'd hype napisal/-a:Sicer smo pa sami to uničl, ko se je vsak avto z spojlerji spluval.. Men je definitivno lepše predelan tkole, kot pa če bi neki iz RS-a gor deval...
Problem je samo v tem, da vsak, ki ima 100€ in avto vrže gor par drobnarij iz Interšpara in misli, da ima hud avto.
Takih projektov je pa (po moje) pri nas malo zaradi zakonodaje, nepraktičnosti in finančnih zmožnosti (tak avto je skoraj škoda imeti za vsak dan torej rabiš še enega). Drugi problem je pa pomanjkanje kvalitetnih showow kjer bi si takšni mojstri naredili reklamo.
Tako, da ekipi samo vsa čast.

Twingota sta si pa čiso drugačna. Mogoče tako deluje zaradi blanikov ter felten ampak sam dizajn je čisto drugi.
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Renault-nissan Slovenija napisal/-a:Najbrž ste že slišali za ekipo Cameleon, neverjetne Slovence, ki so fantastično predelali twinga? V vednost vam posredujem poročilo njihovega vodje Blaža Križaja.

Preteklo soboto 11. junija smo se prvič pojavili na manjšem tekmovanju pri nas v Sloveniji, ki je predstavljalo Slovenske styling in Tuning avtomobile. Prireditev je potekala v BTCju skozi celotni dan z zanimivim programom in predstavitvijo nekaterih predelav. S prvim srečanjem našega Twinga z ostalimi predelavami smo spoznali, da smo na tisti poti katero smo si želeli že pred samo predelavo vozila. King of the show je bil glavni naziv zmagovalnega vozila katerega smo prejeli in tako dobili potrdilo, da je avto za našo sceno trenutno brez konkurence.

Slike v priponki so iz sobotnega dogajanja.
Dobil tole na mail.. Nismo edini ki smo ponosni da imamo še nekaj styling/tuning fanatikov.. :wink: :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Bucko99

Odgovor Napisal/-a Bucko99 »

bam88 napisal/-a:mene pa sam zanima a je ta avto legaln? se pravi vse predelave in motor legalno vpisane al je res samo za showe?
Kaj noben ne ve ?
Clio 1.6 GT
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Ce me spomin ne vara je bilo receno, da je legalen :?
Uporabniški avatar
y3rn3y
Kraj: Zg. Savinjska dolina

Odgovor Napisal/-a y3rn3y »

Bucko99 napisal/-a:
bam88 napisal/-a:mene pa sam zanima a je ta avto legaln? se pravi vse predelave in motor legalno vpisane al je res samo za showe?
Kaj noben ne ve ?
vse bo ob svojem času ;)
Slika
Uporabniški avatar
ka8ka
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ka8ka »

bolano hud car ;)
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »