Twingo kadi
Twingo kadi
Pozdravljeni,
imam twinga letnik 2002, 1.2 16v. Avto je poskočen in se lepo vozi. Zadnje dni pa sem opazil, da se iz izpuha kadi, če močno pritisnem plin, pa tudi smrdi. Če je avto v prostem teku je ok, ko pa pritisnem na plin na 3/4 hoda stopalke, pa kar konkretno zakadi.
Pred mesecem dni sem imel tehničnega, prav tako redni servis. Avto ima prevoženih 137.000 km, veliki servis sem naredil na 120.000. Kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala in lep pozdrav,
Jure
imam twinga letnik 2002, 1.2 16v. Avto je poskočen in se lepo vozi. Zadnje dni pa sem opazil, da se iz izpuha kadi, če močno pritisnem plin, pa tudi smrdi. Če je avto v prostem teku je ok, ko pa pritisnem na plin na 3/4 hoda stopalke, pa kar konkretno zakadi.
Pred mesecem dni sem imel tehničnega, prav tako redni servis. Avto ima prevoženih 137.000 km, veliki servis sem naredil na 120.000. Kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala in lep pozdrav,
Jure
Odvisno kaj je narobe. Če je samo kaka dihtinga al kaj takega se to zamenja, drugač pa ceneje zamenjat motor.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
uff...ne, ne, pol naj raje kadi, kot da menjam motor. Glede na to da je avto lepo vozen, bo motor ostal in šel samo na servis. Če pa bi slučajno motor zružil, se pa lahko ravno tako kasneje menja.
Pa mislim, da sam motor ni kriv. Neka druga finta mora bit. Ali je res kako tesnilo krivo,...
Kaj je narobe če je črn dim in kaj je narobe če je bel dim?
Pa mislim, da sam motor ni kriv. Neka druga finta mora bit. Ali je res kako tesnilo krivo,...
Kaj je narobe če je črn dim in kaj je narobe če je bel dim?
Črn dim v bistvu ne more bit pri bencinarju. Če je tak modrikast pol je od olja. Verjetno ga je vonjat. Možno pa da je kako tesnilo šlo, možno da je kak batni obroček, tefloni... malo kontroliraj olje.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG