Edit: spomnil sem se da skhorc piše temo a nazaj
Schkorc oz. moj vozni park skozi cas (LY Clio RS R27)
Če se ne motim je bilo to lani...
Kaksni so bli kj časi ?
Edit: Našel-> http://www.shrani.si/f/3S/l8/4pPXLLh5/c ... attack.png
Mi je kar malce nerodno

Edit: Našel-> http://www.shrani.si/f/3S/l8/4pPXLLh5/c ... attack.png
Clio 1.6 GT
Res je to bilo eno leto nazaj (zato zraven citatov prilepim tudi datum
). Bilo je res odlično, ampak prekleto vroče, tako da nam ni bilo za živeti
. Peljati z dostavnikom niti ni tako drugače kot z navadnim avtom, če bi imeli kaj več konjev bi bilo še bolje
...
...
In tako smo se imeli na eventu z dostavniki
...
Priprave:

Kangooja in 19ka BP
Na Expressu pa smo ugotovili, da 15" felge ne pašejo (kladivo reši vse težave
)

(Foto: omahens)
Težave odpravljene, sedaj gre za res (kaj ti mislijo resno
?)

Na fotki: siv Kangoo- jst, bel Kangoo- Kotfliegel-Koti (na kasnejših eventih smo ga preimenovali v "Desni blatnik", njegovega brata pa v "Levi blatnik"), Express- Grega (Škapin G.), R19- Luka (Škapin L.)

(Foto: Dauče)
Seveda mislimo resno

-----> 
In boji so se začeli

Tale "boj" je bil videti še najbolj zanimiv

Nasploh od naših pa je bil Express najbolj zanimiv (in tudi najhitrejši
):

):

Bilo je res peklensko vroče (mislim, da še nisem bil na Racelandu, da bi kdaj bolj pripekalo), zato sta Express in 19ka kmalu ostala brez havbe, da jima ni bilo (pre)vroče.
In pa še nakaj fotk:

LP, Primož
...
In tako smo se imeli na eventu z dostavniki
Priprave:

Kangooja in 19ka BP
Na Expressu pa smo ugotovili, da 15" felge ne pašejo (kladivo reši vse težave

Težave odpravljene, sedaj gre za res (kaj ti mislijo resno

Na fotki: siv Kangoo- jst, bel Kangoo- Kotfliegel-Koti (na kasnejših eventih smo ga preimenovali v "Desni blatnik", njegovega brata pa v "Levi blatnik"), Express- Grega (Škapin G.), R19- Luka (Škapin L.)

Seveda mislimo resno

In boji so se začeli

Tale "boj" je bil videti še najbolj zanimiv

Nasploh od naših pa je bil Express najbolj zanimiv (in tudi najhitrejši

Doseženi časi (uspelo nam je celo, da nismo bili čisto zadnjiSchkorc on 19 jul 2010 napisal/-a:Quote iz JDM foruma:
Alex napisal/-a:Evo komada za Kangoo club:
"Kangoo,kangoo po pisti "drvi",ko pride do ovinka,baletno potezo na streho nardi"![]()
![]()
Žal nam ni uspelo nobeno od teh kant obrnati na streho, čeprav smo se vztrajno trudili iz kroga v krog....
Dejansko je res Express (od naših) imel najboljši časR 26 napisal/-a:haha legende![]()
![]()
![]()
Tist v Expresu je mel zihr najbolši čas, ker na slikah je vedno na treh kolesih(tam pri rezultatih sta R19 in Express zamenjana).
Škapin G. je večinoma vozil Expressa, Škapin L. pa večinoma R19, podrtije sta pa oba avtauroš sojer napisal/-a:Po videnem sem po tehtnem premislekuiz grupe nadebudnih voznikov izluščil dva,ki sta še posebej izstopala.Prvi je model(Škapin G.,če se ne motim),ki je s tako podrtijo dosegel za moje pojme odličen čas,predvsem pa je uprizarjal atraktivne vožnje....
. So se mi pa zdele vožnje 19ke malo bolj atraktivne, ker je na račun zadnjih zimskih gum bil avto zelo živahen zadaj
.
Hvala za pohvalegofra napisal/-a:...
Extra pohvala pa renault sektorju - uprizorili ste pravo kombinacijo vztrajnostne dirke skupaj z voznjo na noz - casi so nedvomno presenecenje!
...LpF. Je pa res bila skoraj prava vztrajnostna dirka, smo pa čisto pozabili pogledati koliko krogov smo spacali skupaj
. Nekje proti koncu se mi zdi, da je bilo cca 140 krogov na Expressu... in nekaj takšnega na 19ki
. Še dobro, da smo imeli dovolj gum sabo
.
Kar pa se tiče časov je pa stvar takšna, da smo se zjutraj preveč "afnali", potem pa je kot si ugotovil prehitro postalo prevroče za postavljanje časov, tako da smo malo zamudili. Bi pa moral vsaj Express iti pod minuto, če ne še 19ka.
Smo pa globoko razočarani, ker nam ni uspelo ugnati AXa![]()
![]()
HEC
Kar se tiče naše primerjave. Ugotovili smo, da smo vsi vozniki nekje tam tam. Kar pa se tiče avtov, pa smo ugotovili, da starejši kot je, hitrejši je in tako je to Express
. Kangooja se sicer peljeta OK, ampak so ti "novejši" motorji precej zaspani, napram energy motorju
.
Glede na razlike v temperaturi in različnih gumah je bilo sicer malce težje delati primerjavo med vozniki. Midva z Dejanom sva na začetku vozila s Kangooji in tako sta Grega in Luka preveč "trenirala". V glavnem v dokaj podobnih pogojih smo približno enako počasni.
Smo pa ugotovili, da je skupno z Expressom najhitrejši Grega, ki je čas postavil dopoldne (ostali smo skoraj izenačeni), z R19 pa baje jst popoldne (sicer še vseeno nisem prepričan v to, čeprav mi je avto od vseh res najbolj odgovarjal). Je pa Grega hitrejši od mene z mojim Kangoojem, očitno sem preveč nežen z avti
.
@omahens: Dobre fotke, čeprav tistega onboard posnetka pa ne bi bilo treba dat na youtube (zakaj sem ti le fotoaparat pustil)... Aja a tist, ko je Stanč snemal je kaj koristnega, al so bolj ptiči posneti
?
V glavnem bilo je fajn, naslednjič grem z avtom, ki ima klimo![]()
.
LP, Primož

Bilo je res peklensko vroče (mislim, da še nisem bil na Racelandu, da bi kdaj bolj pripekalo), zato sta Express in 19ka kmalu ostala brez havbe, da jima ni bilo (pre)vroče.
In pa še nakaj fotk:

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Kangooja se navadiš tudi, če si manj časa na dan v njemobi napisal/-a:Uaaa kanglca party. To bi pa še jst pršu, sm včas prebil po 6 ur na dan v njej, se je navadiš. A je šlo orng po treh?
Ne bi vedel ali je original, ampak mi ga sigurno nismo nič predelovaligagi'd hype napisal/-a:Sam expres to nima origanl podvozja? Drugače bi se ziher obrnu
Zakaj bi te blo strahMarcY napisal/-a:dobri stesvaka čast, mene bi blo strah
![]()
pomoje je original, z leti se je vse bol vsedlo dol heh
Dostikrat se zafrkavam in govorim, da bi šel rally (tisti pravi) vozit s Kangoojem, pa se mi vsi smejijo, ampak resno mislim, da sploh bi bil tako zelo počasen
Bom za vikend dal še filmčke od dostavnikov na Racelandu
LP, Primož
Pa še par posnetkov za tiste, ki niso v živo videli kako se peljejo dostavniki
(z močnejšimi motorji bi že resno konkurirali
)...
Schkorc R Kangoo TimeAttack#4 16.7.2010 - Raceland
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bzN_fIuPFPc][/youtube]
Škapin G. & Škapin L. - R Express & R19 TimeAttack#4 Raceland (19ka je vmes skoraj zgubila izpuh
... pa škoda, da ni Integra več posneta, ker očitno je bila njena vožnja precej zanimiva
)
Pa še onboard Kangooja:
LP, Primož
Schkorc R Kangoo TimeAttack#4 16.7.2010 - Raceland
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bzN_fIuPFPc][/youtube]
Škapin G. & Škapin L. - R Express & R19 TimeAttack#4 Raceland (19ka je vmes skoraj zgubila izpuh
Pa še onboard Kangooja:
LP, Primož
Ker ti objavljaš malo starejše stvari, bi jaz malo skočil v prihodnost, če smem?
Vem da že dolgo sanjaš da bi ventilarja/petko zrihtal za rally, slišim neka namigovanja da je nekaj na tem, samo z malo novejšim in švohejšim avtom?
Če že pride do tega, upam da ne bomo o tem obveščeni z enoletno zamudo
P.S.: Ko boste naslednjič kupovali ploščice, še meni vzemi ene Fritech, za rezervo
Vem da že dolgo sanjaš da bi ventilarja/petko zrihtal za rally, slišim neka namigovanja da je nekaj na tem, samo z malo novejšim in švohejšim avtom?
Če že pride do tega, upam da ne bomo o tem obveščeni z enoletno zamudo
P.S.: Ko boste naslednjič kupovali ploščice, še meni vzemi ene Fritech, za rezervo
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Si dobro obveščen, BTW zakaj pa ti ne hodiš po dirkah, da bi v živo klepetalikmetek napisal/-a:Ker ti objavljaš malo starejše stvari, bi jaz malo skočil v prihodnost, če smem?
Vem da že dolgo sanjaš da bi ventilarja/petko zrihtal za rally, slišim neka namigovanja da je nekaj na tem, samo z malo novejšim in švohejšim avtom?![]()
Če že pride do tega, upam da ne bomo o tem obveščeni z enoletno zamudo![]()
Ja res že (pre)dolgo sanjam o resnem dirkanju in upam, da mi bo počasi res uspelo vsaj poskusiti. Z moje strani mislim, da ne bi smelo biti težav, ampak upam, da se ne bo kje drugje ustavilo (dogodki iz preteklosti).
Seveda bom tudi tukaj obveščal o nadaljnjem dogajanju, ni pa rečeno, da ne bo z enoletno zamudo
Če mi zadnjič ne bi omenil, da si vzel od Lončarja ploščice, bi jih lahko dobil preko Žiga prejšnjo soboto
Kaj se je ogreval celo vožnjogagi'd hype napisal/-a:Ka pa je tist za honde pred expresom, a se je še ogrevu al kaj? Vrjetn mu ni blo glih lepo ko mimo piči škapin
LP, Primož
Se mi zdi da je bil tole kr Rok Brumen in tole Hondo ma zdj Drmo.JR
Correct me if I'm wrong
Me pa veseli da si se zaenkrat odloču da ne boš prodajal Cliota!
Men zaenkrat slabo kaže za Grobnik ta mesec... "čas" pa to... ah ja, bomo vidl kako bo s "časom" konc avgusta
Me pa veseli da si se zaenkrat odloču da ne boš prodajal Cliota!
Men zaenkrat slabo kaže za Grobnik ta mesec... "čas" pa to... ah ja, bomo vidl kako bo s "časom" konc avgusta
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Je bil Brumen
.
To, da ne bom prodajal Clia, pa še ne pomeni... bomo kdaj naslednjič o tem
.
Za Grobnik pa še vseeno upam, da bom šel že ta mesec.
LP, Primož
To, da ne bom prodajal Clia, pa še ne pomeni... bomo kdaj naslednjič o tem
Za Grobnik pa še vseeno upam, da bom šel že ta mesec.
LP, Primož