Platišča clio 1

Modifikacije vozil
Odgovori
Ribitch
Kraj: Maribor

Platišča clio 1

Odgovor Napisal/-a Ribitch »

pozdravljeni!!! imam problem: na tastarega kliota sem namontiral platišča 7Jx15col ET 35, allessio, pnevmatike 195/50 R15, sedaj pa je problem, da mi pnevmatika šoba po zunanjem blatnku....... v certifikatu piše da bi naj ta mera ustrezala za to vozilo..... zadi ni nič spuščen. kaj naj naredim?? LP :cry:
Uporabniški avatar
rambo

Re: Platišèa clio 1

Odgovor Napisal/-a rambo »

Ribitch napisal/-a:pozdravljeni!!! imam problem: na tastarega kliota sem namontiral platišèa 7Jx15col ET 35, allessio, pnevmatike 195/50 R15, sedaj pa je problem, da mi pnevmatika šoba po zunanjem blatnku....... v certifikatu piše da bi naj ta mera ustrezala za to vozilo..... zadi ni niè spušèen. kaj naj naredim?? LP :cry:
v kolikor je to zadaj lahko "zapigas" zvijes tisti rob ki je pod blatnikom
v kolikor je spredaj preveri kje ti soba.po plastiki al ti guma naseda na blatnik

jaz sem imel enak problem
resil sem s pnevmatikami
uporabljam dimenzijo 195/45 r15 in ne coha nikjer
ter spuscen za 50mm al se malo vec
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Ribitch

odzadaj šoba ja...... čisto odzadaj,kjer pride pritrjen odbijač,in je seveda pleh blatnika...tako da mam zaj pnevmatiko belo po robu.... vožnja s 4 osebami je nemogoča,kr šoba ob vsaki majhni neravnini.... bom probal z 195/45 r15 gumami,pa upam da bo potem vrei....
RAMBO, če se ne motim si ti večkrat v borovi vasi? sklepam po tvojem kliotu...? moj je tisti beli...... :a2_offtopic :D
Uporabniški avatar
rambo

Odgovor Napisal/-a rambo »

Ribitch napisal/-a:odzadaj šoba ja...... èisto odzadaj,kjer pride pritrjen odbijaè,in je seveda pleh blatnika...tako da mam zaj pnevmatiko belo po robu.... vožnja s 4 osebami je nemogoèa,kr šoba ob vsaki majhni neravnini.... bom probal z 195/45 r15 gumami,pa upam da bo potem vrei....
RAMBO, èe se ne motim si ti veèkrat v borovi vasi? sklepam po tvojem kliotu...? moj je tisti beli...... :a2_offtopic :D
heh
sem ja
ti si pa tisti z 81 cez rondo :-)
aja,pa priporocam da zadeve homologiras
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Ribitch

bom homologiro ja..... 65 so me posneli okrog rondoja.....hehe, se vidimo kaj!
Odgovori