Megane III RS Cup vs Megane III RS
Megane III RS Cup vs Megane III RS
Pozdravljeni,
ali ima kdo kompletni seznam delov, ki se razlikujejo med tema dvema modeloma? Imam namreč navadnega RS-a, pa me zanima kakšne so kaj možnosti, da bi si sam vgradil Cup paket? Na servisu se verjetno ne da naročit, pač pa, da bi iz kakšnih razbitih avtov pobral dele in jih dal na mojega?
Zaenkrat vem:
- sedeži recaro
- vratni paneli (usnje?)
- menjalnik z zaporo diff
- rdeče čeljusti
- navrtani diski
- amortizerji & fedri, zadnji sprednji???
Ali so še kakšne razlike?
Lp
ali ima kdo kompletni seznam delov, ki se razlikujejo med tema dvema modeloma? Imam namreč navadnega RS-a, pa me zanima kakšne so kaj možnosti, da bi si sam vgradil Cup paket? Na servisu se verjetno ne da naročit, pač pa, da bi iz kakšnih razbitih avtov pobral dele in jih dal na mojega?
Zaenkrat vem:
- sedeži recaro
- vratni paneli (usnje?)
- rdeče čeljusti
- navrtani diski
Lp
Zadnjič spremenil Legoless, dne 24 Jun 2011, 14:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Megane RS Cup vs Megane RS
Že po ceniku je razlika v ceni ogromna med standardnim in cup paketom. Po mojem se to ne splača. Raje zamenjaj avto.Legoless napisal/-a:Pozdravljeni,
Zaenkrat vem:
- sedeži recaro
- vratni paneli (usnje?)
- rdeče čeljusti
- navrtani diski
Lp
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
podvozje lahko zamnejaš oz. nadgradiš s kakimi gewindami, čeljusti lahko pobarvaš v rdeče, diske lahko zamenjaš, sedeže lahko dobiš mogoče kje na spletu, sem na nemškem forumu sportrenault.net zasledil, da se prodaja notranjost enega M3RS Cup avta...Legoless napisal/-a:Ja, nekje 2500 EUR več je.. Avta nimam namena menjat, ne verjamem pa, da bi kdo menjal Cup model z doplačilom za navadnega..
Lp
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
Clio IV RS EDC 2015