hehe...če ga mam pr pirhulaguna484 napisal/-a:Postaja prava zverinaPrideš kej dol u krško u petek?
Mégane coupé I ph2 1.6 16V, l.99 [x] RAZBIT
najnovejša pridobitev
(hvala MarcY-ju ko mi jih je našel
)

gor grejo pa šele v začetku drugega mesca...kr trenutno še nimam avta doma pol grem pa na morje tk da ne bi znesl
http://shop.vdf-springs.com/media/pdf/662F0079-00.pdf
evo sm najdu TUV...sam nimam pojma o nemščini tk da bi prosu koga če mi lahko pove zakaj nikjer ne piše za koliko mm spusti avto oz. katere oznake morjo bit na fedri da bom lahk homologiru
al to nč ne preverjajo oznak??

gor grejo pa šele v začetku drugega mesca...kr trenutno še nimam avta doma pol grem pa na morje tk da ne bi znesl
http://shop.vdf-springs.com/media/pdf/662F0079-00.pdf
evo sm najdu TUV...sam nimam pojma o nemščini tk da bi prosu koga če mi lahko pove zakaj nikjer ne piše za koliko mm spusti avto oz. katere oznake morjo bit na fedri da bom lahk homologiru
al to nč ne preverjajo oznak??

to je od vzmeti TUV(in ne nism dobil zraven papirjev kr jih je zgubil on,...so pa na strani)...dobr sej zdej sm najdu da piše gor 35mm tk ko je treba...sam oznake ni za Megane Coupegaši napisal/-a:nisi dobil tuva zraven feln?
na škatli oz. fedri je pa tole napisano :
Renault Megane BA,DA,LA,EA,KA
Benz. bis 84kw, Diesel bis 74kw
Sport Lowering Springs
VA 951251 / HA DREHSTAB
35mm
edina oznaka na fedrah je pa HDG

Sprintaj tisto od coach pa nesi na homologacijo, kolk vem je coach oznaka za coupe, tak da ni problema.iceman89 napisal/-a:to je od vzmeti TUV(in ne nism dobil zraven papirjev kr jih je zgubil on,...so pa na strani)...dobr sej zdej sm najdu da piše gor 35mm tk ko je treba...sam oznake ni za Megane Coupegaši napisal/-a:nisi dobil tuva zraven feln?ampak coach in cabrio ampak to je ja isti šmorn? + zanima me če pregleda oznake na fedri?
Sport Lowering Springs
VA 951251 / HA DREHSTAB
35mm
a kej veš če oznake gledajo na fedri gor?MarcY napisal/-a:Sprintaj tisto od coach pa nesi na homologacijo, kolk vem je coach oznaka za coupe, tak da ni problema.iceman89 napisal/-a:to je od vzmeti TUV(in ne nism dobil zraven papirjev kr jih je zgubil on,...so pa na strani)...dobr sej zdej sm najdu da piše gor 35mm tk ko je treba...sam oznake ni za Megane Coupegaši napisal/-a:nisi dobil tuva zraven feln?ampak coach in cabrio ampak to je ja isti šmorn? + zanima me če pregleda oznake na fedri?
Sport Lowering Springs
VA 951251 / HA DREHSTAB
35mm

Mislim da ja, js imam v homologaciji napisan neke številke npr VA 951251 kot imaš ti.iceman89 napisal/-a:a kej veš če oznake gledajo na fedri gor?MarcY napisal/-a:Sprintaj tisto od coach pa nesi na homologacijo, kolk vem je coach oznaka za coupe, tak da ni problema.iceman89 napisal/-a: to je od vzmeti TUV(in ne nism dobil zraven papirjev kr jih je zgubil on,...so pa na strani)...dobr sej zdej sm najdu da piše gor 35mm tk ko je treba...sam oznake ni za Megane Coupeampak coach in cabrio ampak to je ja isti šmorn? + zanima me če pregleda oznake na fedri?
Sport Lowering Springs
VA 951251 / HA DREHSTAB
35mm
sej tega se bojim...kr papirji pa so pravi za te fedre...kr na škatli in v TUVu piše VA 951251 sam tist HDG ni nikeržižekrs napisal/-a:Gledajo oznake na fedrih.Jaz sem bil prejšnji teden na RTI-ju in so samo zaradi tega dvignili,da so pogledali ,če se ujemajo označbe na fedrih.Kolko cm pa so spuščeni pa tip ni našel kje je napisano,pa je kar napisal 3cm.

vrjetnolukeatluke napisal/-a:HDG=Hot dip Galvanized?

EDIT: Našel sem nekaj...na eni fedri je očitno res nekoč pisalo VA 951251 ampak zdej se še sam 1/4 od tega vidi
ve kdo kaj nardit v tem primeru?

danes končno dobil avto nazaj! (nove luči, nov odbijač, porihtan blatnik, nova oba mehanizma in motorčka za šipe in pobarvani stranski špegli!)

zdej sm dal gor še blatnike in grem ju3 homolomo...luči sprdnje+zadnje+platišča...ko pa pridem z morja pa še -35mm tu se pa tudi vse konča
mogoče še edino črna streha...ko bojo finance.
zdle sm šou na preventivni tehnični in ročna desno sploh ne prime kot da je ni...mam še tut probleme z vžiganjem...če karkoli naredim z štromom brez da je avto prižgan potem zelo,zelo težko prižge nazaj...verjetno je štarter ne?

zdej sm dal gor še blatnike in grem ju3 homolomo...luči sprdnje+zadnje+platišča...ko pa pridem z morja pa še -35mm tu se pa tudi vse konča
zdle sm šou na preventivni tehnični in ročna desno sploh ne prime kot da je ni...mam še tut probleme z vžiganjem...če karkoli naredim z štromom brez da je avto prižgan potem zelo,zelo težko prižge nazaj...verjetno je štarter ne?