Tega, tovarniško zelenega ima nekdo iz Kamnika. Mislim, da je edini tak pri nas. Vsaj jaz nisem videl nobenega drugega. Je pa bil moja inspiracija...
Avantime 3.0 V6 Privilege
Noup, nisem jaz to, vem pa koga videvaš.
Tega, tovarniško zelenega ima nekdo iz Kamnika. Mislim, da je edini tak pri nas. Vsaj jaz nisem videl nobenega drugega. Je pa bil moja inspiracija...
Zadnjič spremenil Drejchi, dne 08 Maj 2011, 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Ajd, skinil podpis... bi pa sicer težko kej ponudu, razn tega, da če greš h nam in si nastaviš uverturo, ti obljubim, da se bom potrudu, da bo delala 
glede PM pa se slišva... al pa vidva...
glede PM pa se slišva... al pa vidva...
Zadnjič spremenil Drejchi, dne 08 Maj 2011, 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Slike???
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Sem jih imel doma že nekaj časa a se nekako kar nisem mogel odločiti za menjavo... stari se mi niti niso zdeli tako slabi. Avto se ni gugal, pretirano nagibal, pokimaval,... pa saj so imeli "le" 130kkm za seboj...
O kako zelo sem se motil! Sedaj imam nov avto!
Če bi lahko komu svetoval le eno stvar, le eno menjavo na rabljenem avtomobilu, bi bila to menjava blažilcev!!

O kako zelo sem se motil! Sedaj imam nov avto!
Če bi lahko komu svetoval le eno stvar, le eno menjavo na rabljenem avtomobilu, bi bila to menjava blažilcev!!