Pomik stekla

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
smt

Pomik stekla

Odgovor Napisal/-a smt »

Danes je začel moj Megan zopet kazati svoje "muhe". levo sprednje steklo odprem, ga čez nekaj minut zaprem. Dol je šlo normalno, gor bolj počasi. Čez nekaj časa zopet odprem (nekako do polovice) in ko sem želel zapreti gre steklo dol namesto gor :shock: Zopet pritisnem za gor in gre gor vendar bolj počasi. In to je danes potem naredil vsaj petkrat.

Kaj za vraga se mu dogaja?

lp
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Re: Pomik stekla

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

smt napisal/-a:Danes je začel moj Megan zopet kazati svoje "muhe". levo sprednje steklo odprem, ga čez nekaj minut zaprem. Dol je šlo normalno, gor bolj počasi. Čez nekaj časa zopet odprem (nekako do polovice) in ko sem želel zapreti gre steklo dol namesto gor :shock: Zopet pritisnem za gor in gre gor vendar bolj počasi. In to je danes potem naredil vsaj petkrat.

Kaj za vraga se mu dogaja?

lp
verjetno tk ko men...tista "zajla" ko je noter zajebava :?
Slika
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

senzor za ˝oviro˝ mogoče jebe
to je tist ko recimo pri zapiranju šipe daš roko vmes, jo zazna in avtomatsko odpre
Uporabniški avatar
smt

Odgovor Napisal/-a smt »

Je možno, da je to povezano z izdelavo panelov za zvočnike? Imam namreč narejene panele po meri. Namontirani so bili cca en teden nazaj.
In na novo je bila povlečena inštalacija za ozvočenje. Od takrat me je zajebavala streha (cc), zadnja luč, dva dni nazaj leva sprednja luč, danes pa še okno.

Pa to steklo (ki zajebava), so očitno premeščali (zdaj se ne zapre do konca: cca 2 mm). Je ta, ki je to vgrajeval, sam povedal, da so okno prestavljali. V petek ga bo "popravljal".

lp
Uporabniški avatar
rogi2

Odgovor Napisal/-a rogi2 »

Verjetno si si odgovoril že sam
Uporabniški avatar
M3d3k

Odgovor Napisal/-a M3d3k »

Men pa dons pr meganu 2, prtisnem za gor, ker sem mislu da je mal odprt, pa je šel okn čist dol, pol pa ga sem šele čez 5 minut gor spravu...
Odgovori