osvetlitev armaturke
osvetlitev armaturke
Občasno mi ne dela osvetlitev armaturne plošče, samo tam ko so števci. Na sredinskem displeju in od klime osvetlitev dela. V čem je problem?
Pozdravljeni!
To je delalu tudi meni na meganu 2 grantour letnik 2006 dec.
Ugasneš avto in še enkrat prižgeš pa dela!
Jaz takrat ko sem raziskoval nisem našel nobene napake oz. razlage zakaj! je bil na testerju, sem spraševal na servisu pa nič! Sem se pač navadil pa je!
MI je pa tam na teden enkrat ziher to naredilo da števci niso bili osvetljeni!
Ne pomaga pa če samo luči ugasneš in se enkrat prizges, ampak moras ugasnit cel avto!
lp
To je delalu tudi meni na meganu 2 grantour letnik 2006 dec.
Ugasneš avto in še enkrat prižgeš pa dela!
Jaz takrat ko sem raziskoval nisem našel nobene napake oz. razlage zakaj! je bil na testerju, sem spraševal na servisu pa nič! Sem se pač navadil pa je!
MI je pa tam na teden enkrat ziher to naredilo da števci niso bili osvetljeni!
Ne pomaga pa če samo luči ugasneš in se enkrat prizges, ampak moras ugasnit cel avto!
lp
To je bolezen renojev 2005+
Tudi na našem meganu je bilo isto...zadevo so probali rešiti z update-om računalnika avtomobila...zaenkrat se ne ponavlja več, v kolikor pa se bo, bodo na garancijo menjali računalnik ( pojavi se pa res vsake toliko, in po resetu avta, vklop-izklop spet lepo dela)...garancija je letos šla, tko, da majo pa zabeleženo, da so nekaj probavali popraviti, tko da v primeru da se bo spet pojavilo to isto bojo menjali komp...
Tudi na našem meganu je bilo isto...zadevo so probali rešiti z update-om računalnika avtomobila...zaenkrat se ne ponavlja več, v kolikor pa se bo, bodo na garancijo menjali računalnik ( pojavi se pa res vsake toliko, in po resetu avta, vklop-izklop spet lepo dela)...garancija je letos šla, tko, da majo pa zabeleženo, da so nekaj probavali popraviti, tko da v primeru da se bo spet pojavilo to isto bojo menjali komp...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
jap točno tako kot si rekel! vsake toliko časa se je dogajalo ko sem imel avto! So mi tudi dali kao nov update gor pa je bilo isto :S
Meni je včasih se nazaj prizgala ko sem samo avto ugasnil in prizgal vcasih pa ne! sem moral še kao vrata odpreti pa zaptreti pa potem prizgati! čudno ampak je tako bilo!
kaj je pa bila fora pa nevem še danes!
lp
Meni je včasih se nazaj prizgala ko sem samo avto ugasnil in prizgal vcasih pa ne! sem moral še kao vrata odpreti pa zaptreti pa potem prizgati! čudno ampak je tako bilo!
kaj je pa bila fora pa nevem še danes!
lp