ja karoserija je poštrihana in se bo v kratkem začela sestavljat...zdej na vrsto pridejo havbe, odbijači in vrate.....nimam pa velik časa ker še mam enega ki en malce rihtamo...drgač pa tud raceland zdele čez vikend in ne utegnem tolko, sliko bojo v kratkem....
evo avto je bil danes naložen in odpelan....zdej sledi montaža notranjih delov umes pa vodno brušenje celega avta in poliranje karoserije in hkrati se bo demontiralo podvozje ter motor gre ven in ostale drobnarije...čakam pa še na havbe, blatnike in odbijače....update sledi...tukaj je pa od današnje akcije...
avto lepo domov pripeljan...zdej počasi dele nazaj domov vlačim in počasi sestavljam avto koker mi čas dovoli...čakam pa še vedn na odbijače in tiste drobnarije....
evo spet se en mal javljam....avto nisem začel sestavljat ker ga še vedn raztavljam...mašina bo šla še ta teden ven...ker mogoče in to zlo upam sem najdo pravo srce in se še vedn borim da bo kmalu srce moje....stem pa še dobim druge polosovine in druge roke...da pol lahko vse skupaj noter damo...
vozilo je bilo lani komplet obnovljeno, zadaj komplet novi robovi, vozilo komplet na novo izloriano poden z bitumen notranjost komplet z voskom, vozilo je komplet na novo poštrihano, veliko še rezervnih delov na voljo, potrebno še odbijaèe vrate in blatnika poštrihat, material dam zraven, vozilo je L95 in je ph2, motor odlièn, vsi deli so zraven, prodaja zaradi pomankanja èasa in narastka....vloženo veliko truda in denarja v vozilo...ogled možen vsak dan po 14 uri tako tudi resni kupci, prosim poklièite po 14 uri.
cena je zadnja... na mail pa sms ne odgovarjam... do vikenda je cena 1300 in je res zadnja, vsi deli so zraven in poleg tega še dobite ogromno drugih delov....prosim samo resni
p.s. fajn je èe pridete z prikolco in kombiju ker delov je ogromno...
samo resni...
se bos mogu pobarvat ce si narastek dobu
pa lepo si cenzuriral napisa na vetrobranskmu steklu