megan cupe
megan cupe
lp imam namen kupit megana cupe od letnika 1999 do 2002 in me zanima kako je kaj s temi avti ker se mid opadejo res in me zanima če so kake napake in če se ga splača kupit? prosim da mi mal pojasnite kako je kaj s tem avtomobilom.. lp
Za moje pojme super avto. Jaz ga mam ene 3 leta, sedaj ma okoli 240.000 km in laufa še vedno kot urca. Pa tudi nizka poraba je pri teh avtih.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
no in postal sem lasnik megana cupe 1,6 16v letnik 1999 in me zanima če se da popravit zadnji mehanizem za odpiranje šipe ker eden ne deluje in kako bi popravil ker sem že nekje prebral da je to pogosta napaka pri teh avtomobilih.... in zanima me še kako je z menjavo radija ker zgleda nek velik orginal radio in če bi dal drugega bi lepo pasal no? in če bi mi še potem delovalo tisto kaj je na volanu za nastavitve radija?
Razdri in popravi kontakte motorčka, če ni to, je pa varovalka fuč. Radio je čisto "navadne" dimenzije, komande delajo, vendar rabiš pretvornik. Na ebayu so cca 20€.xklemenx napisal/-a:no in postal sem lasnik megana cupe 1,6 16v letnik 1999 in me zanima če se da popravit zadnji mehanizem za odpiranje šipe ker eden ne deluje in kako bi popravil ker sem že nekje prebral da je to pogosta napaka pri teh avtomobilih.... in zanima me še kako je z menjavo radija ker zgleda nek velik orginal radio in če bi dal drugega bi lepo pasal no? in če bi mi še potem delovalo tisto kaj je na volanu za nastavitve radija?