Renault twingo RS
Twingo RS "road test" @ top gear
part1: http://www.youtube.com/watch?v=E9q9fykhYJ8
part2: http://www.youtube.com/watch?v=Ma2unQGgfKM tale je malo boleč za gledat
part1: http://www.youtube.com/watch?v=E9q9fykhYJ8
part2: http://www.youtube.com/watch?v=Ma2unQGgfKM tale je malo boleč za gledat
Re: Renault twingo RS
Zivjo!
Rabim pomoc. Prejsni dan sem udaril twingota v robnik in mi je zvilo prednji most.Zanima me ce pase most od twingota 1.2 16v 2010 l.na RS twingota 2010 l.Ce pa kdo prodaja most od rs-a bi takoj rabil. LP Robert
Rabim pomoc. Prejsni dan sem udaril twingota v robnik in mi je zvilo prednji most.Zanima me ce pase most od twingota 1.2 16v 2010 l.na RS twingota 2010 l.Ce pa kdo prodaja most od rs-a bi takoj rabil. LP Robert
Še jaz imam eno vprašanje za lastnike RSov.
Se vam dogaja, da ko je avto mrzel (prvih 500 metrov) močno cuka in nima moči?
Se vam dogaja, da ko je avto mrzel (prvih 500 metrov) močno cuka in nima moči?
Jst mam Cliota GT ( 2010 ) z enakim motorjem in se občasno še vedno to dogaja. Na servisu niso znali popravit v času garancije
Sicer mam jst avto garažiran na toplem, tako da težava ni izrazita.
Je pa en uporabnik pisal da avto ni šel čez pline na tehničnem. Baje so potem pri malgaju to rešili ( glava dol). Več info ni vedel.
Imaš kakšno rešitev ?
Je pa en uporabnik pisal da avto ni šel čez pline na tehničnem. Baje so potem pri malgaju to rešili ( glava dol). Več info ni vedel.
Imaš kakšno rešitev ?
Clio 1.6 GT
Baje da pomaga update softwera, bomo poskusili in poročam. Naj bi se pa to dogajalo zaradi povečane količine goriva in manj zraka, da se motor čimhitreje segreje.
Isto se dogaja na clio rs-ih od letnika 2006 dalje
remap pa zadevo popolnoma odpravi.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Haha, ne 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Znajo sam ne smejo. 
Pozdravljeni,
ker vidim da ste kar strokovnjaki bi vas prosil za mnenje in sicer imam Twinga Rs (2008)Cup podvozje. Avtoklepar je ugotovil (žena je imela nesrečo), da je ena vzmet (desno zadaj) počena (manjak cca 10cm vzmeti). Vzmeti za različico cup se pa ne dobi tako zlahka oziroma se dobi samo original in še to mi niso znali povedati koliko je cena. Moje vprašanje pa je kako bi se avto obnašal, da namesto dveh novih vmeti (zadaj) kupim komlpet H&R, ki avto dodatno znižajo za cca. 25mm predvidevam da Cup malo manj glede na to, da naj bi bil že v osnovi nižji za 4mm. Predvsem me zanima ali bi bile vozne lastnosti še boljše kot so zdaj in kako bi se to poznalo na udobnosti, ker je že sedaj kar precej trd za vsakodnevno vožnjo!
Hvala!
ker vidim da ste kar strokovnjaki bi vas prosil za mnenje in sicer imam Twinga Rs (2008)Cup podvozje. Avtoklepar je ugotovil (žena je imela nesrečo), da je ena vzmet (desno zadaj) počena (manjak cca 10cm vzmeti). Vzmeti za različico cup se pa ne dobi tako zlahka oziroma se dobi samo original in še to mi niso znali povedati koliko je cena. Moje vprašanje pa je kako bi se avto obnašal, da namesto dveh novih vmeti (zadaj) kupim komlpet H&R, ki avto dodatno znižajo za cca. 25mm predvidevam da Cup malo manj glede na to, da naj bi bil že v osnovi nižji za 4mm. Predvsem me zanima ali bi bile vozne lastnosti še boljše kot so zdaj in kako bi se to poznalo na udobnosti, ker je že sedaj kar precej trd za vsakodnevno vožnjo!
Hvala!
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007

Spletna trgovina