DOBER DAN!
NA RENAULT TRAFICO 1.9 DCI LETNIK 2006 IMAM PROBLEM DA IMAM VKLOPLJENO LUČKO ZA MOTORNO ELEKTRONIKO IN KO GA PRIKLOPIM NA TESTER MI NAPIŠE NAPAKO PRITISK TURBINE?IN LUČKA SE MI VKLAPLJA IN IZKLAPLJA! KO JE VKLOPLJENA AVTO GRE NORMALNO KO SE PA IZKLOPI GRE PA AVTO SAMO DO 200O OBRATOV IN ZAČNE TROKIRATI!
KAJ BI LAHKO BILO TO MOGOČE NAROBE?
ČE KDO VE NAJ MI PROSIM ODGOVORI!
RENAULT TRAFIC 1.9 DCI TURBINA
Kot prvo, piši z malimi črkami (beri pravilnik).
Kot drugo, to da se delovanje spreminja ko je lučka vklopljena je normalno, saj ga takrat vrže v rezervni program. Glede na to da si ga priklopil na tester, potem bi mogoče bilo dobro poiskat napako tam ko je izpisalo, se pravi pritisk turbine. Predlagam pregled čim prej, preden naredi kakšno večjo škodo.
Kot drugo, to da se delovanje spreminja ko je lučka vklopljena je normalno, saj ga takrat vrže v rezervni program. Glede na to da si ga priklopil na tester, potem bi mogoče bilo dobro poiskat napako tam ko je izpisalo, se pravi pritisk turbine. Predlagam pregled čim prej, preden naredi kakšno večjo škodo.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Senzor podtlaka turbine se poslavlja, verjetno...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!