večina vrjetno sploh ne bi ugotovila da so 17, ampak bi se pa našel kaki policaj ki bi ti zatežil. dobiš TUV od kakih drugih 17, pa "zrihtaš" da bojo vse številke na nervasportkah tudi na tuvu pa je.
da ne bom odpiru nove teme...bom kr tule uprašu če kdo ve...
učeri sm dal gor felge 205/45 R16x8.0 homologiran mam pa 185/60 R15
a bi znal policaji kej srat če me SLUČAJNO na poti do tja kjer bom homologiral ustavjo??:/
mam TUV zraven...pa če jim še povem da grem homologirat mnde ne bo težav ne? ne vidim kok bi jih lahk drugač...
če bi ble felge nove bi imel 2 tedna časa kokr vem...vsaj pr šajbih je blo tk
Tudi če te ustavijo, lepo razložiš, da si na poti na homologacijo, pokažeš papirje, ki so za to potrebni in te ne bo nihče je*al. Razen, če si naredil kakšno ornk s*anje na cesti, to je pa druga pesem potem.
če nimaš vpisanih 205/55 r16 potem si na istem kot če bi dal 17ke. Moreš homologirat. Kr lepo nabavi 17, namontiraj, homologiraj in poslikaj da vidim kak zgleda. Se tud jaz odločam za 17 ampak ni financ trenutno.
iceman89 napisal/-a:dej nehi..tulk ko mam nesreèe me glih bojo
ti pa èe si bolan nimaš kej za raèunalnikom bit
Vidim da bi kamot delu tut ti za računalnikom Ne poznam enga ki bi šou na homologacijo in bi mu lih takrat kazn napisal tak da ni straha - taki prasci pa še policaji niso
ma če bi daju gor 16 njene original, jih sploh nebi homologiru ker so pač njene original .. če mi bo pa gdo težiu pol pa res nvm ane ..
Pa še vrjetno se da dobit kje na renuju potrdilo ali tuv al nvm kaj da je ta dimenzija primerna za ta auto.. pa se pol homologira če je že res problem ..
uglaunem bistveno manj komplikacij kot pa za nervice=) ..