Renault Megane II 1.5 dCi Privilege Lux by Cefizelj
Jst imam tudi v meganu xcarlink. Deluje BP. Imaš lahko 9 map ( ki jih poimenuješ CD1-CD9. V vsaki mapi je lahko 99 fajlov. In na ekrančku ti potem piše recimo CD8 T21. Ima možnost USB ali SD kartice.
Montaža je enostavna. Radio vn in prevrtaš predal. xcarlink priklopiš v radio kot cd "veksler". Men se zdi da je vredno 100€
Montaža je enostavna. Radio vn in prevrtaš predal. xcarlink priklopiš v radio kot cd "veksler". Men se zdi da je vredno 100€
@Markolino: Renaultova original zadeva je malo dražja. Princip je pa isti kot xcarlink
.
AUDIO VMESNIK
Originalna Renaultova dodatna oprema.
Kataloška št.: 77 11 419 487
Cena: 171, 17 eur
Tisti avtoradio ki si ga kopiral ma pa spredi črno blendo tako da MaTe0 kar izvoli
.
@Bor: Se pravi maš ti to montirano v predalčku pod radijem al v sovoznikovem predalu?
AUDIO VMESNIK
Tisti avtoradio ki si ga kopiral ma pa spredi črno blendo tako da MaTe0 kar izvoli
@Bor: Se pravi maš ti to montirano v predalčku pod radijem al v sovoznikovem predalu?
pravis da princip je isti. A tudi cita 99 komadov v eni mapi? Kaj pa imena pesmi izpisuje? Kajti pri meni ko imam cd z mp3 formatom kaze samo keri album je ter stevilko skladbe. Spodaj pa imam gump mislim da je na stevilki 6. View mp3 in ti napise kateri komad se predvaja. Sedaj mene zanima ce bi ispisalo tudi z usb vmesnikom.Cefizelj napisal/-a:@Markolino: Renaultova original zadeva je malo dražja. Princip je pa isti kot xcarlink.
AUDIO VMESNIK
Tisti avtoradio ki si ga kopiral ma pa spredi črno blendo tako da MaTe0 kar izvoli.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Moj za en dan:
Ni ravno Renault, je pa francoz. Ker je Citroen ravno mel 24urne testne vožnje sem si za en dan vzel C5 Tourerja. Na kratko, avto je imel 2.0 HDi motor (140km), exclusive opremo, kar prinese hidravlično vzmetenje (bomba!), usnje, številne elektronske igračke, memory sedeže, bixenon in tako naprej. Edino kar mu je manjkalo je bila navigacija pa steklena streha. Kar se tiče vožnje, motor fajn potegne, volan je pa citroenski, občasno daje malo povratnih informacij ampak vseeno, ker avto ni ravno športnik je vse v mejah normale, kar se tiče mene
Nove lagune sicer še nisem vozil ampak se mi zdi tole kar močna konkurenca sploh na področju kaj človek dobi za svoj denar.
Tako en krajši monolog, zdej pa še ene par slikc....

Ni ravno Renault, je pa francoz. Ker je Citroen ravno mel 24urne testne vožnje sem si za en dan vzel C5 Tourerja. Na kratko, avto je imel 2.0 HDi motor (140km), exclusive opremo, kar prinese hidravlično vzmetenje (bomba!), usnje, številne elektronske igračke, memory sedeže, bixenon in tako naprej. Edino kar mu je manjkalo je bila navigacija pa steklena streha. Kar se tiče vožnje, motor fajn potegne, volan je pa citroenski, občasno daje malo povratnih informacij ampak vseeno, ker avto ni ravno športnik je vse v mejah normale, kar se tiče mene
Tako en krajši monolog, zdej pa še ene par slikc....

Re: Renault Megane II 1.5 dCi Privilege Lux by Cefizelj
Končno so prišle otoplitve. Ena iz potepanja po slovenski obali prejšnji teden.....

...danes pa je prišel čas za letne gume.....

...danes pa je prišel čas za letne gume.....

Re: Renault Megane II 1.5 dCi Privilege Lux by Cefizelj
Si jih že kar zamenjal.
Drugače nisem pristaš krom felten, ma tole pa kar dobro zgleda.