Lepilo za "plastiko"?
Lepilo za "plastiko"?
Pozdravljeni,
prosil bi vas za vaš nasvet kakšno lepilo oz. "masa" je potrebna za lepljenje "avtomobilske plastike".
Na Scenicu mi je počila zgornja letev rolo senčnika, ki je vgrajen v zadnjih vratih. Poskusil sem jo že zlepiti s sekundnim lepilo vendar ni bilo nobenega učinka.
Hvala za vaše odgovore oz. mnenja!
LP,
Astor
prosil bi vas za vaš nasvet kakšno lepilo oz. "masa" je potrebna za lepljenje "avtomobilske plastike".
Na Scenicu mi je počila zgornja letev rolo senčnika, ki je vgrajen v zadnjih vratih. Poskusil sem jo že zlepiti s sekundnim lepilo vendar ni bilo nobenega učinka.
Hvala za vaše odgovore oz. mnenja!
LP,
Astor
Glede acetona: striktno gledano to ni lepilo ampak topilo - dobesedno raztopi/raztali ABS plastiko. Čez nekaj ur/dni aceton izhlapi, plastika pa ostane eno.
Aceton za nohte ima lahko primešana razne maščobe/xyz za nego nohtov.
Najbol primeren je tako "čisti" industrijski aceton.
Aceton za nohte ima lahko primešana razne maščobe/xyz za nego nohtov.
Najbol primeren je tako "čisti" industrijski aceton.
Laguna Coupe GT dci 180
laguna 1,2,3?gostia napisal/-a:Si bom še jaz sposodil temo...
Na armaturi od Lagune se mi zgornji del plastike (pri šipi) prav nespodobno odvihuje. Morda ima kdo idejo kako bi to prilepil nazaj oziorma s èim?
zanimivo tole z acetonom, moram sprobat ob priložnosti
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Laguna 2, skoraj sigurno 2005 letnikShusuglao napisal/-a:laguna 1,2,3?gostia napisal/-a:Si bom še jaz sposodil temo...
Na armaturi od Lagune se mi zgornji del plastike (pri šipi) prav nespodobno odvihuje. Morda ima kdo idejo kako bi to prilepil nazaj oziorma s čim?
zanimivo tole z acetonom, moram sprobat ob priložnosti
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!