2000 Renault Megane 1.6 16v
@Blaž: Uuuu, lepo
. Sem šele danes po dolgem času na forumu
... Meni izpade meganček s temi BBSkami na fotkah prav všečno. Ga bom moral enkrat v živo videt... Mi je pa že v osnovi ta model platišč všeč, ker ne delujejo ne prevelike ne premale, pa še model je tak bolj oldschool in ne tak blink-blink-kiči-kiči kot se sedaj prodajajo (s časom se jih še bolj navadiš
).
Aja pa ta platišča so res lahka. Sem zadnjič kolegu montiral 17ke na Audija pa so mi skoraj iz rok ušle
... No tudi na RSu imam precej težke 17ke proti tem BBSkam (še dobro, da imam kakšne lažje pripravljene
).
Jst (ki sem bolj čuden) sem pumpal gume na 2.3 spredaj, 2.1 zadaj
. Itak boš sam najbolj videl kaj ti odgovarja...
Aja pozabil sem ti omeniti, da če boš oz. ko boš prodajal felge mi sporoči
.
LP, Primož
Aja pa ta platišča so res lahka. Sem zadnjič kolegu montiral 17ke na Audija pa so mi skoraj iz rok ušle
Jst (ki sem bolj čuden) sem pumpal gume na 2.3 spredaj, 2.1 zadaj
Aja pozabil sem ti omeniti, da če boš oz. ko boš prodajal felge mi sporoči
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Deniss: Ob kateri uri pa se ponavadi zbirate? Drgač mam ponavadi ob petkih zvečer trening zato uprašam. Ta teden verjetno, da ne bo šlo, naslednji petek bom na Wseeju pa upam, da se tam srečam s kakšnim forumovcem, čeprav tisto ni uradno naš praznik. Po drugi strani pa... 

Primož živjo!
Pa mislim, da baš ne zgleda slabo, tako k si reku, sčasoma se jih navadiš. Na začetku sem bil mal skeptičen, ker so se mi zdele preveč odprte, zdej k sm se pa navadu mi izpadejo res dobro, ne izstopajo vn same po sebi ampak delujejo skladno z avtom in mu pustijo svoj izgled, da dejstva da so BBS niti ne omenjam.
Zaradi tega bodo verjetno ostale kar na avtu dokler bo v moji lasti, načrtujem pa sčasoma kakšne distančnike (vsaj zadaj), da prtisnem prasice na rob blatnika.
Gume pa rajš pumpam malo bolj in se tako počutim bolj varnega pred poškodbami cestišča, poleg tega so mi kolegi povedali, da jim je zaradi prenizkega tlaka pobralo gume po robovih.
Za ogled pa upam, da se kje srečamo, še mal podebatirava tko k zadnjič.
Lep dan še naprej.

Primož živjo!
Gume pa rajš pumpam malo bolj in se tako počutim bolj varnega pred poškodbami cestišča, poleg tega so mi kolegi povedali, da jim je zaradi prenizkega tlaka pobralo gume po robovih.
Za ogled pa upam, da se kje srečamo, še mal podebatirava tko k zadnjič.
Lep dan še naprej.
Še par slik s srečanja:

Srečanje je potekalo pred vaško trgovino z avto deli Armobil.

Levo avto uporabnika tega foruma Ghost14.

Kowalski, Audi forum.

Levo Andriy, Mazda forum.

Detajl.

Levo Black, BMW, Alfa romeo in Fiat forum.

Na poti z Loške doline proti Cerknici.

Nato smo pot nadaljevali proti Postojni, s tega kosa poti pa nažalost nimam slik.
Lp Blaž

Srečanje je potekalo pred vaško trgovino z avto deli Armobil.

Levo avto uporabnika tega foruma Ghost14.

Kowalski, Audi forum.

Levo Andriy, Mazda forum.

Detajl.

Levo Black, BMW, Alfa romeo in Fiat forum.

Na poti z Loške doline proti Cerknici.

Nato smo pot nadaljevali proti Postojni, s tega kosa poti pa nažalost nimam slik.
Lp Blaž