Kar se pa enduranca tiče pa... Kaj češ, sem bik po horoskopu, pa sem včasih bolj trmast kot bi mogoče bilo zdravo.
Clio Williams l.94 No. 6035
Moj peskalnik je... ne se smejat... malo predelana stara zmrzovalna skrinja.
Kupil sem pištolo za peskanje in pesek za peskanje. Priključiš na kopresor pa gasa! 
Kar se pa enduranca tiče pa... Kaj češ, sem bik po horoskopu, pa sem včasih bolj trmast kot bi mogoče bilo zdravo.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

robi1000 napisal/-a:Moj peskalnik je... ne se smejat... malo predelana stara zmrzovalna skrinja.Kupil sem pištolo za peskanje in pesek za peskanje. Priključiš na kopresor pa gasa!
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Glavna gred od 714ke je zunaj:

Sedaj moram razstavit moj "stari" motor, da dobim ven Wossnerje in potem vse skupaj zapeljem na honanje.
Aksšenkli so bili po mojem mnenju potrebni nege. Spodaj so 3 aksšenkli v različnih fazah obdelave. Spodnji ni obdelan, srednji je kemično obdelan in zgornji je zbrušen do kovine po kemičnem tretmanu (ferosan).

Sveža temeljna barva

Koni-ji so deležni nekako enakega postopka (tle zgledajo obupno, ampak kmalu bodo spucani do gole kovine in pol na novo pobarvani)

Surov ALU, ki bo kmalu postal moj novi sesalni kolektor

Ene par totalno nakuliranih daril za rojstni dan (4. nosilec motorja in nekaj orodja)

Ne morm se nagledat teh loputk
[/quote]

Sedaj moram razstavit moj "stari" motor, da dobim ven Wossnerje in potem vse skupaj zapeljem na honanje.
Aksšenkli so bili po mojem mnenju potrebni nege. Spodaj so 3 aksšenkli v različnih fazah obdelave. Spodnji ni obdelan, srednji je kemično obdelan in zgornji je zbrušen do kovine po kemičnem tretmanu (ferosan).

Sveža temeljna barva

Koni-ji so deležni nekako enakega postopka (tle zgledajo obupno, ampak kmalu bodo spucani do gole kovine in pol na novo pobarvani)

Surov ALU, ki bo kmalu postal moj novi sesalni kolektor

Ene par totalno nakuliranih daril za rojstni dan (4. nosilec motorja in nekaj orodja)

Ne morm se nagledat teh loputk
[/quote]Clio 2.0 16V Williams 94'

@Žižekrs: Tistih, ki imajo zlate loputke... Go figure! 
@Drmo: Ma cel motor je premerjen in je kot nov. Mi ga je kar škoda honat, ker takega ne bom več dobil.
BTW kako si to spucal?
@Drmo: Ma cel motor je premerjen in je kot nov. Mi ga je kar škoda honat, ker takega ne bom več dobil.
BTW kako si to spucal?
Zadnjič spremenil robi1000, dne 26 Maj 2011, 14:26, skupaj popravljeno 1 krat.

Ah, dej jokat.robi1000 napisal/-a:@Žižekrs: Tistih, ki imajo zlate loputke... Go figure!
BTW kako si to spucal?
Spucal sem z kilav extra --> http://www.servisan.si/kimicar.html
tud tole se da naredit:

Sam je treba pazit ker je zelo agresiven do aluminija, da ne omenjam kože.
Enigma motorsport
-
bluerunner
Če mene vprašaš si zajebu k si šu tkole aksšenkle štrihat,saj tam ko disk pride bi mogel pustiti nepobarvano,k se ti bodo zdej diski gor zapekl in se boš dost naj**ov da jih boš dol dobil, ti priporočam da dol spravš barvo, enako tam ko na amortizer pride prišravfan.
drugač pa
Keep up the good work!
drugač pa
Keep up the good work!

Honanje:
http://www2.sts.si/arhiv/tehno/projekt3 ... onanje.htm
@Spidojc: Hvala za nasvet. Sam, ko bodo šli tile diski dol, bo šel cel tale zavorni sistem dol. Tko da se ne sekiram če ga snamem z macolo!
http://www2.sts.si/arhiv/tehno/projekt3 ... onanje.htm
@Spidojc: Hvala za nasvet. Sam, ko bodo šli tile diski dol, bo šel cel tale zavorni sistem dol. Tko da se ne sekiram če ga snamem z macolo!

Motor zgleda tko "clean" brez kablov. Bo treba narest neki okol tega, ker tisti špageti so res grdi.

Aksšenkli so končal v črni barvi
[/quote]
Skor že do konca zbrušeni. Pol pa temeljna in pa čez sveža KONI yellow.

Aksšenkli so končal v črni barvi
[/quote]Skor že do konca zbrušeni. Pol pa temeljna in pa čez sveža KONI yellow.