Megane RS, tuning debata
Da tema ne bo čisto zamrla.
Na avtu je bilo potrebno narediti veliki servis.Sicer še nima 100 kkm je pa star 5 let.
Zamenjali so se vsi jermeni, napenjalci, vodna pumpa, nove tekočine, nosilci motorja, potisni ležaj in zadnje disk ploščice.
Evo en kup stvari

Zraven tega se je zamenjal še dvomasni vztrajnik z enomasnim.Lažji je za cca 5 Kg. Kupil sem tudi APRacing lamelo, ki je precej močnejša od serijske.

lamela (levo serijska, desno APRacing)
Zamenjali so se tudi seleni na spodnji vilici (4 krat trši od serijskih, kateri res veliko dihajo) Na tem mestu ima tudi R26R modifikacijo, vendar so ti še trši od R26R.
Delale so se tudi modifikacije pri vpetju mosta, vendar od tega nimam slik. In pa na letvi volana.Moja letev je imela že precej zračnosti.Izkazalo se je, da so izrabljene plastične puše.Nove so se nardile iz Navilona oilona.
To je zaenkrat vse.
Na avtu je bilo potrebno narediti veliki servis.Sicer še nima 100 kkm je pa star 5 let.
Zamenjali so se vsi jermeni, napenjalci, vodna pumpa, nove tekočine, nosilci motorja, potisni ležaj in zadnje disk ploščice.
Evo en kup stvari

Zraven tega se je zamenjal še dvomasni vztrajnik z enomasnim.Lažji je za cca 5 Kg. Kupil sem tudi APRacing lamelo, ki je precej močnejša od serijske.

lamela (levo serijska, desno APRacing)
Zamenjali so se tudi seleni na spodnji vilici (4 krat trši od serijskih, kateri res veliko dihajo) Na tem mestu ima tudi R26R modifikacijo, vendar so ti še trši od R26R.
Delale so se tudi modifikacije pri vpetju mosta, vendar od tega nimam slik. In pa na letvi volana.Moja letev je imela že precej zračnosti.Izkazalo se je, da so izrabljene plastične puše.Nove so se nardile iz Navilona oilona.
To je zaenkrat vse.

RenaultSport all the way!!!
- LudaAjkula
- Kraj: LJ
Sej z RSTuner-jem si fertik prej kot v 2h
Gre se za to kdo je razvil mapo. Pokliči Tunerc-a, kako je s tem. Samo glede na kompleksnost mape, je tudi on verjetno ni sam (al je pa res majstr).
V vsakem primeru se obrni na Sokol-a, ti bo najbolje znal razložit in svetovat
V vsakem primeru se obrni na Sokol-a, ti bo najbolje znal razložit in svetovat
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
povprašaj pri avtoelektroniki v lj.LudaAjkula napisal/-a:Mene je velik servis (uradni) prišel 784€, Jermeni, napenjalci, olje, svečke, pumpa in se par malenkosti.
Koga priporočate za Čipiranje megančka? Vojko (Žetale) mi je priporoču RSR tuning ali Tunerca... Naj bi bili kar dobri pri svojem delu.
Zanima me pa še vaše mnenje.
Lep pozdrav!
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
- LudaAjkula
- Kraj: LJ
Tako.Stvari se počasi nabirajo.Za naslednje leto je nekaj modifikacij planiranih.Ena izmed teh je tudi to:
Bom še serijske zvagal, ampak nekako mi odmeva številka 12 kg.Če to drži, potem se je kar nekaj teže prišparalo.
Pridejo pa še nekatere druge stvari, katere bom pa predstavil sproti, vključno z rezultati.
Bom še serijske zvagal, ampak nekako mi odmeva številka 12 kg.Če to drži, potem se je kar nekaj teže prišparalo.
Pridejo pa še nekatere druge stvari, katere bom pa predstavil sproti, vključno z rezultati.
Zadnjič spremenil Sokol, dne 19 Dec 2011, 21:41, skupaj popravljeno 1 krat.

RenaultSport all the way!!!