Ja od Schkorca so, gume mislim da bodo dober nakup za ta denar.
Glede meglenk, rumena folija je nalepljena čez original meglenke, dobiš jo pa v eni trgovini v Trzinu, CDS.
Vepar, se bom potrudu po najboljših močeh, da bodo take tudi ostale.
Prav lepo pašejo na tele Cliote, tud na tvojem so zelo lepo izpadle.
Ena stvar me pa vseeno zanima...kolk si ti kaj pumpal tele gume? Jaz jih mam zdej 2.7 spredaj, 2.5 zadaj. Preveč, premalo?
Hvala za pohvale fantje, bobni bodo barvani takoj ko bo čas dopuščal, mogoče naredim tud kaj glede šraufov, ki so ravno tako rjavi, grejo valda pa še enkrat na črno.
Ne vem zakaj je avto izpadel tako nazaj nagnjen na teh slikah, mogoče zaradi terena k ni čist naravnost, nezategnjena ročna vse mal doprinese. Zgleda, da bi šu rad na morje. Sej lahko vidte na prejšnjih slikah.
Blaž napisal/-a:ABS problem je bil v pretisnjenosti nekih žic napeljave na zadnja kolesa. Poleg tega je bil menjan ABS obroček na prvem levem kolesu, ki je počil:
Čisto spodaj lahko vidite razpoko.
Zaradi tega se mi je ABS prožil bolj zgodaj, ko kolo še sploh ni zablokiralo, nerodna zadeva.
evo, men dogaja isto lih tko trese stopalka, pa čeprov sploh kolo ne blokira a mi zaupaš kolk te je koštala menjava
Hvala Deniss, če me kje vidiš kdaj okol avta se ustavi pa kakšno rečeva, če bo le čas dopuščal.
Jurko, ta rinka pride v kompletu s pesto, kopije ne obstajajo na pooblaščencu je pa drago k žafran. Predlagam, da to pobereš rabljeno s kakšnega druzga megana, ki se magar prodaja po delih al pa če ma kdo, zbiješ jo dol pa natakneš na svoje pesto.