Xenon žarometi za Megane 3

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Mirjam: Ženske...jaz se nisem hotel kregat :D

Drejchi: Sem že marsikaj kupil na ebayu, kot tudi preko drugih tujih trgovin. Vedno moreš firmo preverti in če preveriš to firmo na tej strani (samo malo nižje prebereš in vidiš uradnos tran do njihovega www-ja), ti bo jasno, da niso šmuglerji :)
Res pa je, da nisem imel časa do potankosti vse pregledat, ker za take stvari, si moreš doooosti časa vzeti in volje, drugače brez veze, da bi kaj kupoval....in sem mislil z tem povedat, da se marsikaj originalnega NAJDE na spletu....
Je pa zanimivo, da meni takole prevede ta stavek google translate:
PHARE DROIT NEUF - Pravica žarometov NEW <---heheeee :lol:

sinko: Kako pa bo policaj vedel, če je lastnik vozila kupil novo vozilo z xenonkami, ali si je dal naknadno vgradit original xsenonke??? Nikakor ne more vedet...ni variante, če je ta oprema možna kot dodatna oprema...če ni je pa druga pesem, samo tako na hitro se to ne da preverit :lol:

Jaz pa pravim, da z original xenonkami, ki sodijo kot dodatna oprema ni nič narobe, tudi če naknadno montiraš saj ravno zato so dodatna oprema in zato ti montirajo usposobljeni serviserji. Pač, človek kupi avto, ki je že v sloveniji v salonu in naknadno ugotovi, da bi še xenonke rad imel....z tem ni nič narobe. In tudi človek je lepo napisal, da želi kupit original in ne kit zadevo...ravno zato so taki forumu, da se pomaga.
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

to se tudi jaz sprasujem. hmm sam kostat ga bo prislo 1x vec kot ce bi narocil xenon pri nakupu avta.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Da bi naknadno hotel imeti original xenon, je več kot preveč drago (velik več kot ob nakupu avta).

Vidm pa, da me je že MasTTer prehitu z vprašanjem za sinkota, kako bo vedel, a je original al ni. Recimo pri Meganu 3 (ko je lih govora).
Ni brzine brez turbine! :D

Slika
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

govoril sem s kolegom, ki je policaj in pravi sej ni problema glede teh xenon zadev, ki jih dobiš danes malo drugače kot povsod. Ampak problem je, ko jih modeli sami montirajo in jih ne nastavijo in svetijo v prazen nič in s tem druge oslepijo. Normalen avto z nastavljenimi lučmi (xenon, xenon kiti), pa nobenega ne moti. In razumem določene ljudi, pač nimajo denarja za novega oz avta po željah in si hočejo pomagati postopoma pridit do tega, ne vem zakaj je tukaj tak problem, samo pač morajo dati strokovnjakom da zmontirajo. Pa nisem nbenga napadu zdej s tem, sam povem mnenje.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

IcEm4n, si vzamem čas za vsakega posebaj, pa nisem do zdaj enega peljal na izrednega tehničnega, aja pa ni še se zgodilo da bi stranka mela prav, oziroma je bil v prekršku, če je potrebno, bomo pa tudi razdirali, vse se da samo če je volja. Aja pa če se ne motim, k določenemu imenu opreme pri avtu gre zraven xenon itd, se pravi en clio II z opremo extreme tovarniško nima xenona ali pač, drugače pa tudi na tehničnem ko avto vnese piše o avtu kaj ma pa kaj ne, vem za mojega da pise vozilo z xenon zarometi, pa ne na kartončku homologacije v računalniku na tehničnem
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
sinko

dvihtelic, se ne strinjam v tem tvojem postu niti malo, jaz ti povem samo to ko se en taki v mene zakanta in vem da ma to not namonitrano pol ga bo pa glava bolela ko bo plačeval odškodnino, saj vem tega se noben ne zaveda, dokler do tega ne pride
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

Sinko ustavi voznika, voznik reče dober dan gospod. Od hudega pripravi vse papirje, da bo pokazal.
Sinko pravi nene nerabim prometne niti vozniške samo bom stopil do prednej havbe, da vidim če je fake xenon. in gre. Tokrat opazi, da je original. Nasvidenje hvala lepa in srečno pot :lol: :lol:
Sarkazem prisoten :)

Sinko sej ne zameriš ;) :D Mal smeha mora bit
Drugače se pa strinjam s tabo.. Zdaj sem se spomnil, ko si rekel da pod vsako VIN kodo piše spisek opreme :wink:
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
sinko

eh Markolino zakaj pa bi zameril? drugače pa samo tak kot ti praviš ne gre še treba havbo dvignit
Uporabniški avatar
sinko

clio se strinjam, ampak tkole mamo ane, pol pa jaz po tem delam, isto debato bi lahko meli o temnenju šip, jeba, jaz zakona nisem sprejel, sprejeli so ga tisti, ki ste jih volili ( jaz nisem volil nobenga), jaz sem pa tisti ki po zakonu delam, in če je tam NE je NE pika basta, zakaj so pa tak naredil pa, mogoče je kdo mel kake višje interese. Hehe še en primer nabrzino ki vstopi v veljavo z 1.7.2011, po novem bo čelada na kolesu OBVEZNA ZA VSE LJUDI, kaka pa je kazen če je nimaš in si polnoleten ? JE NI :shock: WTF? pa razloži to
Dosta off, mislim da je tema za zaklep, če ne za izbris
Zaklenjeno