Xenon žarometi za Megane 3

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Mirjam

Re: Xenon žarometi za Megane 3

Odgovor Napisal/-a Mirjam »

FitnesFreak napisal/-a:Živjo.

Ali kdo ve, kje bi dobil xenonske žaromete za Renault megane 3 coupe? V mislih nimam xenon kita, ampak dejanske originalne xenonske luèi, z leèastimi žarometi in z vsem ostalim?
Pa misliš da bo to ok? No, do prvega tehničnega bo kolikor toliko ok. Pa če ne srečaš kakega pametnega policaja.
Kolikor sem jaz seznanjena, če bi želel dati gor original, bo prvič hudo drago, ker potrebuješ vse od žarometov, računalnikov,...kot drugo pa ti višina ne bo delala, kar je pa na tehničnem pogoj. Razen če si boš privoščil še računalnike (na mojem Cliu ni bilo opcije, da kupiš in da deluje kot dodatek, sicer kakih 5-6 let nazaj). Samo to bo pa kar drago.
Mislim pa da edino na pooblaščencu ali pa če bo kaj ceneje tujina, po netu.
Zadnjič spremenil Mirjam, dne 16 Maj 2011, 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nejko

Re: Xenon žarometi za Megane 3

Odgovor Napisal/-a Nejko »

FitnesFreak napisal/-a:Živjo.

Ali kdo ve, kje bi dobil xenonske žaromete za Renault megane 3 coupe? V mislih nimam xenon kita, ampak dejanske originalne xenonske luèi, z leèastimi žarometi in z vsem ostalim?

Hvala za morebitne informacije!
Zakaj pa ga nisi naročil kot dodtano opremo, ko se je avtomobil kupoval?
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Jaz bi šel najprej na kak pooblaščen reno servis vprašati, koliko pride vsa ta zadeva...okvirno in če je to možno naredit.

Nato pa lahko poiščeš koga, preko katerega bi mogoče lahko kaj cenej dobil, ali kako rabljeno zadevo :)

Lahko ti pa že zdaj povem, da pod 500€ ni variante da to zrihtaš z novimi deli.

Po moje se da to naredit..sigurno, le za koliko €€... to je vprašanje :D
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Mirjam

MasTTer napisal/-a:J
To pa ni šans. Samo 1 žaromet je 400€. To je krepko čez jurčka z vsem.
Uporabniški avatar
MasTTer

Mirjam napisal/-a:
MasTTer napisal/-a:J
To pa ni šans. Samo 1 žaromet je 400€. To je krepko čez jurčka z vsem.
Ja vem, samo en kolega je za svoj BMW nabavil to po 700-800€ vso zadevo z merilci višine itd...tako da zdaj ne vem....po eurotaxu za megana 3 pride 880€ če bi zraven k novemu vozilo to naročil.

Potrebno je vprašat na servisu, pa bodo povedali.
Mirjam

MasTTer napisal/-a:
Ja vem, samo en kolega je za svoj BMW nabavil to po 700-800€ vso zadevo z merilci višine itd...tako da zdaj ne vem....po eurotaxu za megana 3 pride 880€ èe bi zraven k novemu vozilo to naroèil.

Potrebno je vprašat na servisu, pa bodo povedali.
Samo v vednost. Cena kosa ob naročilu avta je povsem druga (cenejša), kot ob dodatni montaži.
Uporabniški avatar
MasTTer

Ja, vem, samo poglej to kot primer....

http://cgi.ebay.fr/PHARE-DROIT-MEGANE-3 ... 45f386645a <---- samo ne vem če je to par.. sicer piše PHARE...in si na 350€.
Mirjam

MasTTer napisal/-a:Ja, vem, samo poglej to kot primer....

http://cgi.ebay.fr/PHARE-DROIT-MEGANE-3 ... 45f386645a <---- samo ne vem èe je to par.. sicer piše PHARE...in si na 350€.
Mastter, ne zapletajva se. Jaz sem samo napisala, da 500€ ni šanse z novimi deli (mišljeno na pooblaščencu),.
V prvem postu pa sem napisala v zadnjem stavku, da bo verjetno ceneje tujina. A ne? :wink: 8)
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Amm... MasTTer, verjetno še nisi kupoval na eBay-u. Takole posploševanje, phare... sej to verjetno pomen, da je par žarometov... te lahko ornk stane, pa je treba sam pet sekund za prekopirat tekst v Google translate :(

PHARE DROIT NEUF -> nov desni žaromet!
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

jaz sicer ne vem, ali dobesedno berete in preberete samo tisto kar je lepo za vaše oči in možgane? Kolko krat še naj napišem če ni original iz fabrike avto z xenonom, NE montiraj niti tega, kar dobiš kot originalni nadomestni del. Se pravi niti to ne pride v poštev, da vse kupiš original, kot dejansko je in zmontiraš na svoj avto, z vsemi računalniki, lučmi, senzorji ne vem še čem. NE GRE nimaš homologacije, in takim osebno zelo rad polepšam dan, na izrednem tehničnem in tablice grejo z mano. In ne si mislit DA SMO PANDURJI tako zabiti, kot si eni tu domišljate, sam osebno sem se poglobil ravno v xenon ker mi to gre na cesti dobesedno na organ, ko me nekdo slepi, ker je njemo to ful lepo ko ma odspredi svetlobo 10tih sonc. In ne malo kateri se je pripeljal od daaaaleč in čukasto gledal ko sem ga sezul zaradi 2 žarnic, in kljub temu da je balaste skril malo dane si pod jajca.
Če bi radi vozli avto z xenon lučmi si pa takega kupte, jaz bi tudi na svoji laguni sprednje park senzorje pa ne gre, oziroma gre samo je preveč dnarja. Tak da si dajte ta post kopirat nekam na monitor pa ko komu pade na misel xenon naj si ga preber. Admin pa bi lahko začel počasi zaklepat in brisat teme z to vsebino, ker ratujejo že pošteno nadležne.
Pa brez zamere, če sem komu pokvaril dan.
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Mirjam

sinko napisal/-a:j
Èe bi radi vozli avto z xenon luèmi si pa takega kupte, jaz bi tudi na svoji laguni sprednje park senzorje pa ne gre, oziroma gre samo je preveè dnarja. Tak da si dajte ta post kopirat nekam na monitor pa ko komu pade na misel xenon naj si ga preber. Admin pa bi lahko zaèel poèasi zaklepat in brisat teme z to vsebino, ker ratujejo že pošteno nadležne.
Pa brez zamere, èe sem komu pokvaril dan.
:smt005 :smt009 :smt009
Uporabniški avatar
gre_up
Kraj: malo naokoli

Odgovor Napisal/-a gre_up »

Mirjam napisal/-a:
sinko napisal/-a:j
Če bi radi vozli avto z xenon lučmi si pa takega kupte, jaz bi tudi na svoji laguni sprednje park senzorje pa ne gre, oziroma gre samo je preveč dnarja. Tak da si dajte ta post kopirat nekam na monitor pa ko komu pade na misel xenon naj si ga preber. Admin pa bi lahko začel počasi zaklepat in brisat teme z to vsebino, ker ratujejo že pošteno nadležne.

:smt004

LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

gre_up napisal/-a:
Mirjam napisal/-a:
sinko napisal/-a: Èe bi radi vozli avto z xenon luèmi si pa takega kupte, jaz bi tudi na svoji laguni sprednje park senzorje pa ne gre, oziroma gre samo je preveè dnarja. Tak da si dajte ta post kopirat nekam na monitor pa ko komu pade na misel xenon naj si ga preber. Admin pa bi lahko zaèel poèasi zaklepat in brisat teme z to vsebino, ker ratujejo že pošteno nadležne.
Pa brez zamere, èe sem komu pokvaril dan.

:smt004

LP
G
:smt025 , končno nekdo, ki je napisal bobu bob... Tudi meni ni odgovarjala plačevat cca 900€ za ksenonske žaromate ob naročilu, ampak ker sem jih želel, sem pač požrl zadevo in plačal....

Drugače pa vsa čast policajem, ki se jim še ljubi ukvarjat z vsemi, ki se z fake-ksenonom vozijo po naših cestah....
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

sinko napisal/-a:jaz sicer ne vem, ali dobesedno berete in preberete samo tisto kar je lepo za vaše oči in možgane? Kolko krat še naj napišem če ni original iz fabrike avto z xenonom, NE montiraj niti tega, kar dobiš kot originalni nadomestni del. Se pravi niti to ne pride v poštev, da vse kupiš original, kot dejansko je in zmontiraš na svoj avto, z vsemi računalniki, lučmi, senzorji ne vem še čem. NE GRE nimaš homologacije, in takim osebno zelo rad polepšam dan, na izrednem tehničnem in tablice grejo z mano. In ne si mislit DA SMO PANDURJI tako zabiti, kot si eni tu domišljate, sam osebno sem se poglobil ravno v xenon ker mi to gre na cesti dobesedno na organ, ko me nekdo slepi, ker je njemo to ful lepo ko ma odspredi svetlobo 10tih sonc. In ne malo kateri se je pripeljal od daaaaleč in čukasto gledal ko sem ga sezul zaradi 2 žarnic, in kljub temu da je balaste skril malo dane si pod jajca.
:smt009 s
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

sej noben nebi nic rekel ce bi teli xenon kiti in zarometi svetli tako kot original, ne pa v nebo in po moznosti z zarnicami 8000k.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Zaklenjeno