Megane 2 ph2 čuden zvok pri oknu
Megane 2 ph2 čuden zvok pri oknu
A ima kdo izmed lastnikov megana tudi tak smešn zvok kot da bi bil nek list noter v šipi, in se pri hitrosti nad 80km/h tak smešno sliši kot da bi to vibriralo ? To se mi dogaja samo sedaj ko je malo bolj toplo. Pozimi tega ni blo ? Ve kdo rešitev ? Narazen sem vzel B stebriček pa tam ni nič, torej je nekaj na oknu ?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
je sigurno tako visoko, pri ušesu? probaj če se v višini zunanje kluke bolj sliši.
jst sem meu dolgo časa namreč težave s tistimi črnimi plastikami ku so na zunanji strani za kluko. sliši se pa res kot da bi list papirja šumel. tiste plastike so samo pritrjene s zatiči kar se pri večjih hitrostih sliši ker jih veter premika.
če še nisi tega odpravil ali kdo pred tabo je precej vrjetno da ti to šumi.
vzameš dol, malce silikona zadaj in nalimaš nazaj.
tako sem jaz naredil pa so zdej vrata brez zvokov, al jih pa sam ne slišm zaradi precej glasnih čričkov v armaturi
lp drejc
jst sem meu dolgo časa namreč težave s tistimi črnimi plastikami ku so na zunanji strani za kluko. sliši se pa res kot da bi list papirja šumel. tiste plastike so samo pritrjene s zatiči kar se pri večjih hitrostih sliši ker jih veter premika.
če še nisi tega odpravil ali kdo pred tabo je precej vrjetno da ti to šumi.
vzameš dol, malce silikona zadaj in nalimaš nazaj.
tako sem jaz naredil pa so zdej vrata brez zvokov, al jih pa sam ne slišm zaradi precej glasnih čričkov v armaturi
lp drejc