spray za dezinfekcijo klime

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
dynamic

spray za dezinfekcijo klime

Odgovor Napisal/-a dynamic »

http://724odeal.com/product.php?id_prod ... &id_lang=3
http://www.crcind.com/wwwcrc/tds/TCA3%20AIRCOCLEAN.PDF

To pri nas prodaja Euroton. Zanima pa me če ima kdo izkušnje s tem. Predusem če učinkuje, ker mi po menjavi filtra ob zagonu klime še vedno malo zasmrdi po plesnobi.
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Nevem kdo mi je že zadnjič razlagal da je to sprobal in med tem ko je sprej delal svoje, je moral biti avto zaprt in potem se ga je moralo fino prezračit in zdaj ni baje več tistega vonja po vlagi tko da zglda da deluje? :D
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
dynamic

Odgovor Napisal/-a dynamic »

UrbanD napisal/-a:Nevem kdo mi je že zadnjič razlagal da je to sprobal in med tem ko je sprej delal svoje, je moral biti avto zaprt in potem se ga je moralo fino prezračit in zdaj ni baje več tistega vonja po vlagi tko da zglda da deluje? :D
Hvala Urban za hiter odgovor.
Ta sprej ki ga aktiviraš in pustiš v zaprtem vozilu in ventilaciji na ful je bol tako, vsaj pri meni. Ta ki ga mislim uporabit pa ima dolgo cevko in se ga našprica v reže in tam kjer je filter kabine. Je pa pena ki baje uniči te bakterije ki nastajajo v sistemu in so tudi glavni krivec za smrad. Za tega me zanima če je že kdo uporabil in če to učinkuje na dalši rok. Hvala .
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Pozdravljen,

pri meni je bilo to narejeno kakšno leto nazaj (ob velikem servisu) in je blo super - prou diši vn iz klime tako da ti res priporočam če jo imaš veliko prižgano - žal sem jo uporabil samo enkrat takoj po servisu tako da nevem dolgo držijo te vonjave ker me klima ubija :wink:
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

jaz sem par dni probal z enim sprejem od sonaxa, klimo das na ful, odpreš vse reže dozo postaviš za voznikov sedež, jo aktiviraš, zapreš vrata pustiš 15 minut, zrak je ko da je klima nova, pomoje pa bi blo še bol efikasno če bi pred tem menjal filter, ampak razlika je očitna
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

tudi jaz sem uporabil sprej za klimo in pri meni je razlika, sprej sem pa uporabil od Valeo-ta.
Odgovori