Megane Grandtour 1.5dci l.06 by simon
Na ebayu sem jaz našel ene za 30 dolarjev...mogoče bom jih naročil.simmyR napisal/-a:Hvala.MaTe0 napisal/-a:Hud jeNiti se ne tolk opazi da nima meglenk...a boš kaj montiral ?
Podalšek je hud
Meglenke bi montiral, če bi jih kje dobil res ugodno, pa še to bi jih namontiral samo zaradi izgleda.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Se jih da več komadov naročit? To je dobrih 20€, če sem prou zračunal, za ta denar bi jih pa kupil takoj.MaTe0 napisal/-a:Na ebayu sem jaz našel ene za 30 dolarjev...mogoče bom jih naročil.simmyR napisal/-a:Hvala.MaTe0 napisal/-a:Hud jeNiti se ne tolk opazi da nima meglenk...a boš kaj montiral ?
Podalšek je hud
Meglenke bi montiral, če bi jih kje dobil res ugodno, pa še to bi jih namontiral samo zaradi izgleda.
Renault Megane Grandtour
http://www.auctiva.com/hostedimages/sho ... 0&format=0simmyR napisal/-a:Se jih da več komadov naročit? To je dobrih 20€, če sem prou zračunal, za ta denar bi jih pa kupil takoj.MaTe0 napisal/-a:Na ebayu sem jaz našel ene za 30 dolarjev...mogoče bom jih naročil.simmyR napisal/-a: Hvala.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
HvalaGodward napisal/-a:mater je lepi! čestitke da si ga tako zrihtal
kolko te je pa prišlo barvanje letvic? lahko na pm.
in kako se avto pelje s temi vzmetmi proti prej?
Letvice sem dal barvat zraven odbijača, ki pa mi ga je častilo kasko, tako da ti nebi znal povedat kolk točno so samo letvice. Sem pa takrat se mal pozanimal pri privat ličarjih in so mi rekl da bi mi računal okol 150-160€ za letvice.
Avto se sedaj s temi vzmetmi, proti prej, pelje super, res sem ful zadovoljen, to je bila moja najboljša investicija v ta avto. Avto ni čisto nič trd, udobje se je ohranilo skorajda v enaki meri, v ovinku se ne nagiba in se ful dobr drži ceste v primerjavi s prej, ko se je nagnu ko kakšna katra.
Renault Megane Grandtour