ArtisticStudio napisal/-a:Polepili smo bolida članu RENAULT foruma.
Lastnik tega Clia ni na forumu... sem pa zato jaz na forumu in kot dogovorjeno, da se na forumu pokomentira, bom to tudi storil

...
Zgodba se je začela tako, da sta si ta kolega in njegov brat naročila nalepke za svoja avta preko spleta. Kmalu za tem se jih je njegov brat lotil nalepiti na svoj avto (ne na tega). Obup

. Tako je lastnik tega RS sklenil, da jih on ne bo sam lepil, zato se je začelo iskanje nekoga, ki bi to dobro naredil. Na forumu sem zasledil novega oglaševalca, ki se s tem ukvarja in sledilo je poizvedovanje. Sliši se super...
Sprva me je bilo malo strah, ko sem temu kolegu priporočil
ArtisticStudio, ker vem da sta oba z bratom picajzla, jaz pa v živo še nisem videl nobenega izdelka. Nič se bom pustil presenetiti...
Takoj ko je bil avto končan, mi je kolega sporočil, da je zadovoljen z izdelkom (ufh sem si oddahnil

). Pa še cenovno ugodno je bilo. Potem ko sem izdelek tudi sam videl v živo, lahko napišem, da je zelo všečno in lepo narejeno

. BTW R27 nalepka čez celo streho je zelo mučna zadeva za lepiti

. V glavnem narejeno je lepo, res pa so moje originalne nalepke malenkost lepše

.
Aja pa "stebrička" na vratah sta na novo polepljena z zelo "šikano" strukturno folijo - odlično.
V glavnem kolega je nadvse zadovoljen, tako da bo tudi njegov brat ob priliki potrgal tiste nalepke, ki jih je sam lepil, dol iz svojega RSa in avto peljal k
ArtisticStudio... Verjetno me bo premamilo in se bom tudi sam pridružil z enim izmed svojih avtomobilov

.
LP, Primož