Laguna 1.9 dci l.2006 ( check injection)

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
jereb007
Kraj: sevnica

Odgovor Napisal/-a jereb007 »

LP

Zaradi zelo skopih informacij je verjetno, da je šel merilec za DPF filter. Deluje sicer tako, da meri podtlak na začetku in koncu DPF filtra, ko je le ta zamašen (izmeri razliko tlaka mislim da je>=0.5bar) avto sam opravi regeneracijo tega filtra z večjim vbrizgom goriva ter tako pomaga sajastim delcem v filtru izgoreti.

Verjetno se ta vrednost ne spreminja zato napaka, da ni DPF filtra. Je pa možno, da poči tudi kakšna cevka od merilca do DPF filtra (UČINEK OZ NAPAKA JE ENAKA).

Potrebna bo resnejša diagnostika...
ah, ta moj clio
Uporabniški avatar
WarpedOne
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a WarpedOne »

Odžagaj to eko-sranje stran in prihrani na gorivu in živcih.
Laguna Coupe GT dci 180
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

:D
Indeed.
Uporabniški avatar
Shooter
Kraj: Podsreda

Odgovor Napisal/-a Shooter »

WarpedOne napisal/-a:Odžagaj to eko-sranje stran in prihrani na gorivu in živcih.
bravo bravo :a2_hysterical .Vidim da imas v podpisu laguno dci180.Pa ga ti odzagaj in porocaj.....Pa ni cudno da vsi kritizirajo renaulta,sej ni cudno da vse crkne...
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Vozilo priklopite na tester...................sprožite regeneracijo/čiščenje čistilca in spremljajte parametre - v koliko je kaj narobe, bo to tester takoj sporočil, po potrebi ponovno naložite program.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
popotnik64
Kraj: CELJE

Odgovor Napisal/-a popotnik64 »

Sem imel pred kratkim tudi ta problem,mi je napisalo check injekcion-avto pa tudi ni nikamor šel.Imam namreč laguno 1,9 dci letnik 2007.Na servisu so ugotovili da je šel merilec ispušnih plinov na ispušnem kolektorju(lambda sonda).Cena v Avtotehni Celje je bila 197 evrov: materijal in delo.
Uporabniški avatar
WarpedOne
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a WarpedOne »

bravo bravo .Vidim da imas v podpisu laguno dci180.Pa ga ti odzagaj in porocaj.....Pa ni cudno da vsi kritizirajo renaulta,sej ni cudno da vse crkne...
Ob prvi naslednji pizdariji, leti stvar ven. Poročam 100%.
Laguna Coupe GT dci 180
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Tukaj: http://www.rsrmotorsport.com/slo/tuning ... se-vozilo/ že vrsto let uspešno ureja takšne in podobne storitve.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori