Megan II 1.5dci Exception

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
megan1.5dci
Kraj: Ljubljana

Megan II 1.5dci Exception

Odgovor Napisal/-a megan1.5dci »

Predstavljam vam svoj avto ceprav sem ga kupil pred parimi mesci drugac pa poznam celo zgodovino ker sam ga kupil od prijatelja!
Letnik: 05
Delovna prostornina(cm3): 1461
Moč motorja(kw): 60
Barva vozila: E7B

Že pri petimi mesci starosti avtomobila je bil spuscen(60,40), na njemu so apex vzmeti trdi ko svinja :lol: mel je originalne renault feltne 17col(gume so drage ble ker ni standardna dimenzija), in zarad tega se je kolega odlocil da namesti 18col feltne Oxigin, po feltnah je zatemnil sipe pri Dr.Glassu,spredne luci so zamenjane in tudi tako vzadi, pri menjavi zadnjih luci sem imel velike probleme kajti nisem mogel naresti homoligacije ker luci nimajo odsevnike tako da sem odsevnike naknadno zalimal na odbijac saj cela luc je vecinoma iz diod!Vspredi se naknadno dano sprica za luci, pri tem sem mogu se zamenjat vecjo posodo za cistilno sredstvo za sipe pa luci,... pri tem sem nazadnje obstal k bo lep dan moram sprednji odbijac dati dol da priklopim sprice od luci!
Par slik imam pa vam bom predstavil ostalo mal vec opisa ob priliki kadar bom celga poslikal.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

LP Niko
Zadnjič spremenil megan1.5dci, dne 24 Apr 2011, 09:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika
Uporabniški avatar
megan1.5dci

slike part 2

Slike part2 od danes zjuraj pred sluzbo!

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

feltne mu pa dobr sedejo :D
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Hude felne, samo one luči zadaj so bolj za na kako hondo. :wink:
Indeed.
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

A smo se mi srečal na obvoznici :D Z črnim cliotom II sm biu.. Punca je vozla, da neboš mislu da mam dolge lase :lol: :lol:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
megan1.5dci

Jp na obvoznici zapomnu sm si tvojo registrcko lj sl sam je neki prevec stiskala se neboji da bo kazn fasala al ji je vsen k je nate avto :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Bor
Kraj: Tabor

Odgovor Napisal/-a Bor »

Odstrani anteno pa zadnje luči dej original pa bo hud.
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

megan1.5dci napisal/-a:Jp na obvoznici zapomnu sm si tvojo registrcko lj sl sam je neki prevec stiskala se neboji da bo kazn fasala al ji je vsen k je nate avto :lol:
Bo kr na njo pisan avto, :) sam sm ji mogu prov zatežit, da te je dohitela, ko si sou mimo, da sm vidu če si taprau :lol:

Drugač pa tko al tko ni šlo velik čez omejitev.. :lol:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
megan1.5dci

gagi hm se ne spomnem da sem te prehitel mozno da sm pol sm se zalepu za enim kliotom k sm se prov smeju eni modelki k je przgala desn zmigavc so ji zacele utripat vse zadnje luci pol sm pa vidu clio crn k je pisal reno klub pa sm se kr zalepu zatabo sam si pr ind.siska sel dol iz kerga dela pa si siske!

Clio open nebom menju zadnjih luci ker kokr vidm v lj noben nima takih pa nej bo mal ekstra pa se pase z feltnam!
Slika
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

OXIGIN še vedno razred zase :P
Slika
.Dk.

Odgovor Napisal/-a .Dk. »

kolko maš pa porabo zaj na 18kah :D
Odgovori