Evo pa prišel čas, ko se je plastika izbila iz moje glave in vračam clia kot je bil nekoč v svojem prvotnem stanju....clio bo zdej komplet original na zunanjost, spuščen pa to bo ostal!
evo slika kako je zgledal na zadnje!

takeli so plani: vozilo dobi novo podobo v alpine weiß barvi, odstranjevanje rje, izlorianje z bitumen in še voskom, tako da bo še par let lep....po končanem delu pa komplet avto olepit ali rally stil ali pa kr prozorno folijo, da se zaščiti še stem avto!
slikce avta pred odvozom k kleparju(dobremu kolegu)

tu je že na poti k kolegu na vleki

tu smo pa še bolje slekel, vse vrate dol, vse gumice odstranel itd...

tu sem pa že nekaj delov nabavil, kot so original zadnja havba, nove sprednje luči+smernike, letvice pod lučem, letvica med lučmi in nekaj malenkosti, posebej nisem sliku, je pa vse v avti

evo delo se začelo, je res da se vari vse zunaj na prostem ter kita in izolira..zkaj? manj smrdi pol noter, manj praši vse skupaj od delcov, ko bo pa finished, gre pa v komoro. evo začetek in pregled vse rjastih delov na avtu.

desne stran pa ena čit malnekost rje, ostalo vse zdravo!

Rezanje rje in od znotraj z diht maso še zaščiten:

upasanje novega levega roba( rob je od navadnega clia in se je prilagodil na bok od clia, tako da se je linija dobila!

desna stran zrihtana:

komplet zaščeiteno z diht maso, nato še pa povrh bitumen, znotraj smo še 1x komplet zaščitil z dihtmaso in potem še z voskom:

poden je tudi dobil novo podobo:

evo tu so pa prvi sloji kita, da nebo kdo misli da je to kitanje na goli pleh novega roba..!? nov rob je bil pred tem še z grund barvo zaščiten!

leva stran že dobiva počasi obliko!

leva in desna stran sta po kitanju in dobivanje oblike dobil že šprickit

danes pa se je avto zapelo malce na sonce, da se vse lpo en malce zažge

to bi bilo za 1x vse, nove slike pridejo, ko mi bo kolega poslal, kvaliteta je bolj v kurcu, ker je skoz z telefonu slikan.
l.p. wily
p.s. zaželjene pohvale kot graje...